Maak jij ├ęcht werk van je job?

Werk wordt anders: de komende jaren zal een op de drie werkenden anders werken dan op basis van een vast contract. Flexspecialisten gelooft sterk in deze verandering, we weten als geen ander hoe we met de flexibele inzet van arbeid organisaties schaalbaar kunnen maken en het rendement van onze klanten kunnen verbeteren. Dat betekent dat we moeiteloos elke dag 2.000 mensen inzetten, maar ook alles daaromheen organiseren.


Die continue verandering daagt ons uit, geeft ons energie. Het vraagt een onafhankelijke en ondernemende mentaliteit van onze medewerkers. We werken in een omgeving waarin we de vrijheid hebben en het vertrouwen krijgen om zelfstandig kansen te creëren en te benutten. Wij maken écht werk van onze ambities, jij ook?


Voor onze organisatie zijn wij op dit moment op zoek naar:


  

Open sollicitatie

Ben je geinteresseerd in een baan bij Flexspecialisten, maar staat de ideale functie er op dit moment niet bij? Overtuig ons waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Wanneer wij zoeken naar nieuw talent, zijn je gegevens alvast bij ons bekend. Contactpersoon voor open sollicitaties is Carlijn Kleinsman, HR Adviseur, bereikbaar via c.kleinsman@flexspecialisten.nl of telnr. 088-5940110.

Inloggen Flexportal

 

      

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl