Welkom op de afdeling Vers! Henri en Siebe zijn gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers op Versafdelingen bij winkels, foodmarkets, supermarkten en horecagroothandels. Deze specialisatie is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring in het uitzenden van Vakslagers.

Henri werkt al tien jaar bij Flexspecialisten. Hij startte hier als Recruiter, heeft zich steeds verder gespecialiseerd in de Food-sector en werkt nu alweer zo’n vijf jaar als Account Specialist Vers. Hij houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer.

Siebe is verantwoordelijk voor de huidige pool van werkenden bij onze opdrachtgevers in de Food-sector. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de werkplanning, urenverwerking en contractadministratie. In samenwerking met de opdrachtgever verzorgt hij ook de functioneringsgesprekken van onze medewerkers.

Snel schakelen

De praktijk leert dat de werkzaamheden van Siebe en Henri vaak in elkaar vloeien. Zowel de opdrachtgevers als onze medewerkers weten beide heren te vinden. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd snel geschakeld kan worden. Moet er snel een vacature vervuld worden? Dan worden de afdelingen Recruitment en Marketing aangehaakt. Gezamenlijk denken we na over slimme wervingscampagnes om de openstaande vacatures zo snel mogelijk te vervullen.

Zowel Siebe als Henri vinden het opbouwen van een relatie met opdrachtgevers, werknemers en prospects het leukste onderdeel van hun werk. We willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Samen zorgen we elke dag voor nieuwe kansen!

Vers specialist

Heb jij een personeelsvraagstuk in de Food-sector? Neem dan eens contact met ons op. Samen kijken we graag of we iets voor jou kunnen betekenen! Dankzij onze persoonlijke benadering weten we vaak een passende match te vinden voor jouw vacature(s).

Ontdek onze Vers afdeling-experts Henri en Siebe.