Per 1 november ben ik gestart als Manager Procesbeheer bij Flexspecialisten. Concreet betekent dit dat ik de afdelingen Planning en Accountbeheer mag helpen om hun werk nog leuker én makkelijker te maken.

Daarnaast zorg ik ervoor dat we binnen Flexspecialisten de optimale kennis, kwaliteit, continuïteit, productiviteit en efficiency waarborgen. Een mooie en leuke baan waarin we vooral het werk nog efficiënter gaan maken, zodat we nog meer positieve impact kunnen maken bij onze klanten.

Tijdens mijn eerste weken bij Flexspecialisten heb ik een uitgebreid inwerkprogramma gehad. Vooral de bereidwilligheid om te helpen en de sfeer binnen het bedrijf vallen mij op. Ik ben gekoppeld aan een buddy waarbij ik terecht kan voor al mijn vragen. Je krijgt bij Flexspecialisten alle vertrouwen en de middelen om je werk optimaal te kunnen doen. Het fijne hiervan is dat je jouw kwaliteiten ook écht kunt en mag inzetten!

Gaat dan alles goed bij Flexspecialisten…?

Nee, natuurlijk kunnen er altijd dingen beter en/of fijner! Het mooie van mijn functie is dat ik dat mag gaan faciliteren met een hele fijne club mensen.