Achter de vacature: ambulant slager

3 april 2017
Achter de vacature: ambulant slager

Als specialist op het gebied van Slagers, hebben wij Slagerijen als klant door het gehele land. Om de aanvragen te kunnen invullen hebben wij een groot aantal Ambulant Slagers in dienst. De vraag wat er eigenlijk schuil gaat achter de functie van een Ambulant Slager? We vroegen het Piet van den Deijssel, Ambulant Chefslager en tevens Slager van het jaar 2016.


Piet, Hoe lang ben jij al werkzaam bij Flexspecialisten?

Dat is een goede vraag, even denken. Ik denk dat ik ongeveer 9 jaar werkzaam ben voor Flexspecialisten. Dat is al een hele tijd nu ik er over nadenk. Maar dat is een goed teken.


Hoe ben je bij Flexspecialisten terecht gekomen?

Ik heb in het verleden ook eens voor een ander uitzendbureau gewerkt. En ik stond voor dat andere uitzendbureau bij een Plus in Amersfoort. En toen kwam Herman Fontijn (Ambassadeur Flexspecialisten) binnen gelopen. Hij gaf me toen zijn kaartje. Na een tijdje werden de uren steeds minder. Dus toen belde ik Herman op. Meteen een afspraak ingepland. We woonden best een eindje uit elkaar dus hebben halverwege een afspraak gemaakt bij een Van der Valk hotel. Ik had meteen een goede indruk gekregen door Herman en besloot om voor Flexspecialisten te gaan werken. Ik had natuurlijk al wat ervaring met andere bureaus maar dat waren van die praatjesmaker en Herman is van huis uit een Slager dus dat maakte zeker een verschil.


Wat vind je het leukste aan je functie?
In het verleden had ik natuurlijk al eens als Ambulant Slager gewerkt, dus ik wist al een beetje wat het inhield. Het is een mooie manier om te zien wat er allemaal is in het land. Je komt overal. Je leert er enorm veel van. Niet alleen als Slager maar natuurlijk ook op persoonlijk vlak. Ik zie mijn periode bij Flexspecialisten als het 2e gedeelte van mijn Slagerscariere. Gedurende mijn tijd bij Flexspecialisten heb ik het plezier weer terug gevonden in het Slagersvak. Het vak is door de jaren heen enorm veranderd. Het leukste vind ik nog steeds het werken in een winkel. Lekker achter de toonbank met klanten in contact zijn. Het showen van vlees in een supermarkt cockpit. Plezier maken met het winkelpersoneel. Prachtig is dat. Als je veel tijd steekt in de mensen waar je werkt , dan krijg je het personeel mee en dan zien ze je graag terug komen. Ik zie het werken altijd als ‘mijn feestje” en dat straal ik ook uit. Ik ben 65 jaar maar ik leer nog elke dag bij. Geweldig is dat.


Wat is je persoonlijke ambitie?
Ik vind het Slagersvak om te beginnen nog harstikke leuk om te doen. Je blijft lekker onder de mensen. En als je de hele week hebt gewerkt dan heb je op de vrijdagavond wel een echt weekendgevoel. En dat is fijn. Ik wil nog een paar jaar lekker door blijven werken en ik hoop nog steeds dingen bij te mogen leren.


Waarom zou je anderen aanraden om voor Flexspecialisten te werken?
Het mooiste is om in de winkels te werken, maar iedereen in het Slagersvak weet dat de plekken in de supermarkten steeds schaarser worden. Als je graag wilt werken en je hebt geen problemen om in een productieomgeving (Centrale Slagerijen) te gaan werken dan kan Flexspecialisten veel voor jou betekenen.
12.610 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu