Achter de vacature: Emballagemedewerker

9 augustus 2017
Achter de vacature: Emballagemedewerker

Als specialist op het gebied van food en logistiek, komen we de functie 'emballagemedewerker' vaak tegen. Wat gaat er eigenlijk schuil achter deze vacature? We vroegen het Boyd van Beijnum, emballagemedewerker bij het distributiecentrum van Coop in Deventer.

Boyd, hoe lang ben je al werkzaam bij COOP Deventer?

Ik werk hier sinds 15 juni. Nog niet zo lang dus, maar inmiddels bijna twee maanden.

 

Hoe ben je bij Flexspecialisten terecht gekomen?
Een aantal van mijn klasgenoten werkt via Flexspecialisten bij COOP Deventer. Zij vertelden me dat er behoefte was aan nieuwe werknemers. Na het bericht in de ‘Eerst centen, dan chillen’-campagne heb ik me direct aangemeld. Kort daarna werd ik telefonisch benaderd door een recruiter van Flexspecialisten. Vervolgens was het snel geregeld: ik heb wat vragen beantwoord en mocht op afspraak komen bij COOP. Daar volgde een gesprek met Wendy, de Inhouse Intercedent. Vervolgens mocht ik al snel aan de slag. Hartstikke fijn dat het allemaal zo snel geregeld was.

Wat doe je precies bij COOP? En wat vind je van je taken en werkzaamheden?
Ik sta op de emballageafdeling. Daar komen containers met emballagekratten binnen. Ik sorteer ze en plaats ze op de juiste pallets. Dat is goed opletten, want er zijn vier of vijf verschillende soorten kratten. Het werk bevalt me uitstekend: het is lekker werken en ik verdien mooi wat bij.

 

Wat is je ambitie bij COOP?
Goede vraag! Eigenlijk heb ik daar nog niet over nagedacht. Als het kan, blijf ik hier nog twee of drie jaar werken. Dan ben ik namelijk klaar met mijn opleiding. Deze baan kan ik ideaal combineren met mijn studie. Zo kan ik lekker sparen om leuke dingen te doen.

 

Laatste vraag: zou je anderen aanraden om bij COOP te komen werken?
Ja! Tot nu toe heb ik al vier mensen doorgestuurd naar Flexspecialisten. Als kennissen of vrienden een baantje zoeken, vertel ik ze namelijk meteen waar ik werk. De baan is leuk en er hangt een fijne sfeer. Bovendien werk je met veel bekenden: dat is erg gezellig. Al bewaren we de gezelligheid natuurlijk vooral voor in de pauze… Alle regels zijn duidelijk, dus je weet precies waar je aan toe bent. Bovendien wordt je beschikbaarheid goed geregistreerd. Dus kun je een keertje niet? Dan mag je dat gewoon aangeven. Ook als het voor een langere periode is, denken ze hier echt met je mee. 

11.687 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu