Achter de vacature: logistiek medewerker

28 november 2016
Achter de vacature: logistiek medewerker

Als specialist in de logistiek, vullen wij regelmatig vacatures binnen de logistieke sector in. De vraag is wat er eigenlijk schuil gaat achter zo'n functie? We vroegen het Robin Zwerver, reachtruckchauffeur warehouse bij Raben.


 

Robin, Hoe lang ben jij al werkzaam bij Raben?
Ik ben hier begonnen in oktober 2015, op het crossdock. Daar komen alle pallets met producten binnen en van daaruit worden de producten binnen het warehouse verspreid. Een drukte van jewelste! De shiftleader van het warehouse zag mij rijden op de reachtruck en wilde mij graag als reachtruckchauffeur op het warehouse hebben. Sindsdien werk ik als reachtruckchauffeur op het warehouse.


Hoe ben je bij Raben terecht gekomen?
In 2013 ben ik begonnen met de BBL-opleiding “Allround Logistiek medewerker” op ROC Nijmegen. Gedurende mijn BBL-opleiding ben ik werkzaam geweest bij een groot internationaal distributiecentrum in Nijmegen. Hier heb ik in twee jaar tijd enorm veel mogen leren. Dat is natuurlijk het voordeel van een BBL opleiding. Dit was ook een bewuste keuze omdat je het vak alleen maar kunt leren in de praktijk.


Toen ik mijn opleiding had afgerond ben ik werk gaan zoeken wat dichter bij mijn woonplaats. Kort daarna werd ik benaderd door Flexspecialisten.


Wat vind je het leukste aan je functie?
De werkzaamheden op het warehouse zijn erg afwisselend, geen dag is hetzelfde. Het leukste vind ik om het voorraadverschil op te lossen. Ik ben sinds een maand op een reachtruck met camera aan het rijden. Super dat ik hiervoor de kans krijg! Het vereist de nodige precisie om pallets op 9 meter hoogte uit de stellingen te picken. De camera maakt dat een beetje makkelijker!


Wat is je persoonlijke ambitie?
Als logistiek medewerker bij Raben en in mijn geval reachtrucker heb je mogelijkheden om door te groeien. Raben geeft je echt de kans! Voor nu wil ik graag zoveel mogelijk ervaring opdoen zodat ik in de toekomst een leidinggevende functie kan bekleden bij Raben.

Waarom zou je anderen aanraden om hier de werken?
Als Raben ziet dat je gemotiveerd bent en goed je best doet, dan zijn ze bereid om in jou te investeren. Je krijgt snel verantwoordelijkheden wat jouw persoonlijke ontwikkeling ten goede komt.
12.764 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu