Achter de vacature: Orderpicker/Reachtruckchauffeur

6 september 2017
Achter de vacature: Orderpicker/Reachtruckchauffeur

Als specialist op het gebied van food en logistiek komen we de functie 'orderpicker/reachtruckchauffeur' steeds vaker tegen. Maar wat houdt die ‘dubbele’ functie nou eigenlijk in? We vroegen het Johnny Jeurissen, orderpicker/reachtruckchauffeur bij het distributiecentrum van Coop in Gieten.

Johnny, hoe lang ben je al werkzaam bij Coop Gieten?

Nog niet zo lang: ik werk hier nu bijna drie maanden. Maar ik heb mijn draai hier in korte tijd al aardig gevonden.


Hoe ben je in het distributiecentrum in Gieten terechtgekomen?

Dat is best wel snel gegaan. Ik verhuisde van België naar Drouwenerveen en ging direct op zoek naar vacatures in de regio. Flexspecialisten reageerde supersnel op mijn sollicitatie en zo mocht ik vier dagen na mijn verhuizing al op gesprek komen bij Coop in Gieten. Dat gesprek verliep goed en ik kon eigenlijk meteen aan de slag.


Kun je eens wat vertellen over je functie?

Ik reageerde op de vacature van orderpicker, dus in die functie ben ik begonnen. Vervolgens werd ik een maand geleden gevraagd of ik interesse had om mijn reachtruckcertificaat te behalen via Flexspecialisten. Daar had ik wel oren naar, want zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Bovendien vond ik het een mooie blijk van vertrouwen vanuit mijn werkgever. Samen met vier andere collega’s heb ik de training gevolgd. En met succes: mijn diploma is binnen.


Wat spreekt je aan in je nieuwe functie?
De afwisseling tussen het orderpicken en het rijden op de reachtruck. Steeds hetzelfde werk gaat na verloop van tijd vervelen, hoe leuk het soms ook is. Dankzij het behalen van mijn reachtruckcertificaat doe ik nu verschillende dingen op een dag. Bovendien gaat het werken met de reachtruck me erg goed af: ik werk al volgens de gewenste snelheid. Mijn teamleider is dan ook erg tevreden.


Goed om te horen! Wat zijn je persoonlijke ambities?
In alles wat ik doe, streef ik naar het hoogst haalbare. Daarom zoek ik altijd naar kansen om mezelf te verbeteren. Het zou mooi zijn als ik bij Coop Gieten ervaring op kan doen op verschillende afdelingen. Dan word je een soort allround-medewerker en dat is natuurlijk nooit verkeerd.


Zou je anderen aanraden om hier te komen werken?

Zeker weten! Er heerst hier gewoon een harstikke leuke en gezellige sfeer. Maar vergis je niet: er wordt ook hard gewerkt om targets te halen. We stropen samen de mouwen op, maar wel in een aangename werkomgeving.12.813 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu