Al 25 jaar producten testen: dat móet wel leuk zijn…

20 december 2017
Al 25 jaar producten testen: dat móet wel leuk zijn…

Om de kwaliteit van een product te bewaken en om het verder te ontwikkelen, moet je het regelmatig testen. Ons Sensory Panel doet dat voor Mars. Geen gemakkelijk werk, maar kennelijk wel ontzettend leuk. Panelleden Mieke van Cuijk, Ans Vogels, Leny Cromsigt en Mia Verkuylen vieren dit jaar namelijk hun 25-jarig jubileum.

Het Sensory Panel bestaat dertig jaar. We zorgen voor de bezetting, de training en het functioneren van het panel. Femke Gijsbers, onze contactpersoon voor het panel: “Dat jubileum hebben we uiteraard uitgebreid gevierd. Wat het extra bijzonder maakte, was dat we vier jubilarissen hadden: Mieke, Ans, Leny en Mia.” Zij werden dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet.


Meegegroeid

“Al vijfentwintig jaar zijn zij elke week twee dagdelen aanwezig om smaaktesten uit te voeren”, aldus Femke. “Bijzonder toch? Je kunt je voorstellen dat er in de loop van de tijd ontzettend veel is veranderd. Zij zijn echt met het panel meegegroeid. Wat destijds begon als een vrijblijvend clubje is nu een bijzonder professioneel kennisforum. Al die jaren konden we op ze rekenen. Dat zegt wel iets over hun deskundigheid én hun betrokkenheid."


Hechte club

Gelukkig is de sfeer in het panel al die jaren hetzelfde gebleven. Dat is echt de verdienste van de jubilerende dames, aldus Femke. “Ze zorgen voor de nodige verbinding en gezelligheid. Het is echt 'hun' panel, een hechte groep. Want vergis je niet: het is geen gemakkelijk werk. Je moet er een bijzonder fijn ontwikkeld smaakgevoel voor hebben: je moet verschillende smaken kunnen onderscheiden, je moet kunnen vergelijken en ook nog goed kunnen beschrijven wat je proeft of ruikt. Niet iedereen is daar goed in. Daarom zijn we heel blij dat deze vier experts het al zo lang volhouden."6.277 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu