Alle slagers verzamelen!

7 februari 2018
Alle slagers verzamelen!

Als specialist in de foodsector hebben we in ons team een heleboel slagers. Van Alkmaar tot Breda en van Leeuwarden tot Maastricht: overal in Nederland zijn ze actief in supermarkten en slagerijen. Daardoor zien ze hun Flex-collega’s maar één keer per jaar… tijdens de traditionele Slagersnieuwjaarsborrel!

Ook dit jaar was het weer een drukte van jewelste. Veel van onze slagers (en hun partners) vinden het immers gezellig om hun collega’s te zien en samen het nieuwe jaar in te luiden. Bovendien is het voor velen een uitgelezen kans om kennis te maken én te delen.


En wat zien we? Jonge aanwinsten ontmoeten ‘oude rotten’. En aan alle tafels wordt vol passie over het slagersvak gesproken. Vooral voor binnendienstmedewerker Pascal is het een avond van handen schudden. Zij is immers de vaste contactpersoon voor veel van onze slagers en wil iedereen natuurlijk even spreken.


Overnachting

We starten met koffie en thee, maar al snel gaan de eerste biertjes rond. Deze befaamde borrel is voor een aantal slagers zelfs aanleiding om een overnachting in Oss te boeken… Dat zegt wel wat!


Natuurlijk gebruiken we deze bijeenkomst ook om iedereen even bij te praten. Zo vertellen Rick en Pascal over de belangrijkste marktontwikkelingen en staan ze stil bij de automatiseringsslag die we de afgelopen maanden hebben gemaakt. Voortaan kunnen de slagers planningen, uren en loonstroken snel en eenvoudig via een app bekijken.


Etenstijd!

Om 17.00 uur verrassen we onze slagers met een oer-Hollands stamppottenbuffet. Natúúrlijk met vlees van hoge kwaliteit! Ondertussen is iedereen druk met elkaar in gesprek en neemt de spanning toe. Want wie wordt er dit jaar uitgeroepen tot Slager van het Jaar?


Uiteindelijk gaat Frans van der Vleuten er met die eer vandoor. Een prachtige uitverkiezing voor deze hardwerkende slager.

 

Even geen slagerspak…

En na het ‘officiële’ gedeelte? Toen bleef het nog lang onrustig... Het toont maar weer eens aan dat onze slagers het zeer op prijs stellen om elkaar te ontmoeten en het jaar samen af te trappen. Voor een keertje niet in slagerspak, maar gewoon in normale kleding. Om 22.00 uur gaan de laatste slagers naar huis. Op naar weer een mooi slagersjaar!7.287 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu