Appen met... Birgit

20 september 2017
Appen met... Birgit

Birgit Verstegen-Toonen is een van onze fanatieke collega’s op de Sales-afdeling. De leukste afdeling binnen Flexspecialisten, vindt ze zelf. Maar waarom eigenlijk? En naar welke twee nieuwe collega’s zijn ze op zoek? We vroegen het Birgit via WhatsApp.

Flexspecialisten zegt:

Even voor wie het niet weet: wat gebeurt er allemaal op de Sales-afdeling?

Birgit zegt:

Als ik het heel kort zou moeten uitleggen: we maken van prospects nieuwe klanten. Eigenlijk zijn we dus de motor van onze bedrijfsbusiness !

Flexspecialisten zegt:

Waarom is Sales de leukste afdeling binnen ons bedrijf?

Birgit zegt:

Het is een dynamische club met fanatieke mensen die met alle andere afdelingen in verbinding staan. Vandaag spreek je een HR-manager in driedelig pak, morgen een productiemanager in overall op de werkvloer. Dat maakt het werk steeds weer verrassend – en dus leuk! 

Flexspecialisten zegt:

En nu is er ook nog plaats voor twee nieuwe collega’s…

Birgit zegt:

Zeker! We zoeken een Sales Consultant en een Sales Support-medewerker.

Flexspecialisten zegt:

Welke eigenschappen moet een Sales Consultant hebben?

Birgit zegt:

We zoeken een doorpakker. Iemand die gemakkelijk contact legt, de behoefte van een prospect kan inschatten en die behoefte kan vertalen in acties. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om het binnenhalen van nieuwe klanten. Als dat lukt, geeft je dat iedere keer weer een gaaf gevoel. 

Flexspecialisten zegt:

En hoe ziet de ideale Sales Support-medewerker eruit?

Birgit zegt:

De Sales Support-medewerkers ondersteunen de Sales Consultants. Een Sales Support-medewerker heeft een passie voor administratief werk, zoals contracten opstellen, klantprofielen aanmaken en gegevens up-to-date houden. Maar denk ook aan telefonische acquisitie   en proactief nadenken over leuke acties. Een veelzijdige job dus!

Flexspecialisten zegt:

Stel je voor, ik ben geïnteresseerd. In wat voor team kom ik dan terecht?

Birgit zegt:

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje uit hetzelfde hout gesneden: ambitieuze, harde werkers met doorzettingsvermogen. Verder is onze organisatie plat: we houden van korte lijntjes en communiceren direct en duidelijk.

Flexspecialisten zegt:

Enneh… is de koffie een beetje lekker?

Birgit zegt:

De koffie is heerlijk. Maar het meeste verheug ik me iedere week op de vrijdagmiddagborrel, een relaxed moment om onze gezamenlijke successen te vieren. Onder het genot van een biertje of wijntje ! Supergezellig!
7.581 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu