Appen met... Kirsten

17 november 2017
Appen met... Kirsten

Kirsten Franse heeft het er maar druk mee. Doordeweeks stort ze zich vol overgave op haar studie International Marketing in Emmen. En op zaterdag werkt ze als orderpicker bij het distributiecentrum van Coop in Gieten. Maar wat doet ze daar eigenlijk? En waarom is dit voor haar de ideale bijbaan? We vroegen het haar zelf… via de app!

Flexspecialisten zegt:

Zo Kirsten! Je werkt nu bijna een half jaar in het distributiecentrum van Coop. Hoe kijk je terug op je eerste maanden in Gieten?

Kirsten zegt:

Heel positief! Ik heb het hier goed naar mijn zin en ben hartstikke tevreden over hoe het gaat. Natuurlijk moest ik even wennen aan het werk, maar ik heb mijn draai zeker gevonden.

Flexspecialisten zegt:

Je werkt als orderpicker. Wat houdt dat precies in?

Kirsten zegt:

Heel simpel gezegd: ik verzamel orders. Winkels bestellen allerlei producten en ik zorg ervoor dat hun bestellingen netjes op een kar komen te staan: van dozen shampoo tot en met pepernoten. Zie het maar als het afwerken van een soort boodschappenlijstje, haha! J

Flexspecialisten zegt:

Gewoon lekker shoppen dus… ;)

Kirsten zegt:

Haha, ja zoiets! In totaal werken we met zo’n 100 mensen in een gigantische hal met allemaal gangen en stellages. Ik heb een koptelefoon op mijn hoofd en hoor via het voice-besturingssysteem precies waar ik moet zijn en hoeveel producten ik moet pakken. Die zet ik vervolgens op de containers.

Flexspecialisten zegt:

Een kind kan de was doen?

Kirsten zegt:

Nou, soms is het best lastig. Veel mensen onderschatten het werk dan ook een beetje. Zo moet je slim kunnen stapelen en het liefste ook wat ruimtelijk inzicht hebben. En je moet natuurlijk goed opletten dat je de juiste spullen uit de rekken pakt.

Flexspecialisten zegt:

Wat vind je het leukste aan je werk?

Kirsten zegt:

De fijne werksfeer. Ik vind het helemaal niet erg om te gaan werken en ben in het begin ook meteen goed geholpen door mijn collega’s. Sowieso vind ik dat Flexspecialisten goed communiceert. Of het nu gaat over loonstrookjes, gewerkte uren of vakantiedagen: ik weet altijd precies waar ik aan toe ben. Zéker nu we voortaan zo’n handige app hebben!

Flexspecialisten zegt:

Je klinkt hartstikke tevreden!

Kirsten zegt:

Ben ik ook. Deze baan kan ik perfect combineren met mijn studie, dat is heel belangrijk voor me. Bovendien is het werk leuk om te doen en de dagen vliegen voorbij. Eigenlijk is het raar dat er maar zo weinig vrouwen orderpicken…

Flexspecialisten zegt:

Wat bedoel je daarmee?

Kirsten zegt:

Nou, ik heb vooral veel mannelijke collega’s. En dat terwijl dit werk ook prima door vrouwen kan worden gedaan! Fysiek gezien is het bijvoorbeeld helemaal niet zo zwaar. Bovendien sta ik m’n vrouwtje wel, haha!
6.482 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu