Appen met… Yara Vogels

27 maart 2018
Appen met… Yara Vogels

Maak kennis met een van onze nieuwste aanwinsten: de 21-jarige Yara Vogels. Ze studeerde communicatie aan Fontys Economische Hogeschool in Tilburg en werkt sinds januari als recruiter bij ons. Naar eigen zeggen een spannende stap, maar gelukkig werd ze met open armen ontvangen.


Flexspecialisten zegt:

Vertel. Hoe zijn je eerste maanden bij ons bevallen?

Yara zegt:

Die waren absoluut spannend. Als afgestudeerd communicatieprofessional stapte ik in een hele andere wereld. Er zijn weliswaar raakvlakken op het gebied van marketing, maar je begint toch op onbekend terrein.

Flexspecialisten zegt:

Werd je wel hartelijk ontvangen? 

Yara zegt:

Nou en of! Op zo’n moment kom je erachter dat de waarde van een warm welkom groot is. Als je de wereld van je nieuwe werkgever binnenstapt en iedereen oprecht geïnteresseerd is in wie je bent en wat je komt doen… Dat geeft een heel fijn gevoel.

Flexspecialisten zegt:

Werd je een beetje goed ingewerkt?

Yara zegt:

Helemaal! Voordat ik startte kreeg ik al een gids van de afdeling HR. Daarin stonden de organisatiestructuur en de huisregels van Flexspecialisten. Ook kreeg ik mijn agenda voor de eerste week vooraf toegestuurd, zodat ik precies wist hoe mijn eerste werkweek eruit ging zien en wat er van me verwacht werd.

Flexspecialisten zegt:

En je werkplek?

Yara zegt:

Die was ook tot in de puntjes voorbereid, inclusief toegang tot mijn computer en mailbox. Geweldig als je hier op je eerste werkdag niet zelf achteraan hoeft te gaan.

Flexspecialisten zegt:

Eigenlijk zou het overal zo moeten gaan, toch?

Yara zegt:

Absoluut. Een goede start zorgt er namelijk voor dat je je snel ontwikkelt tot een betrokken en bevlogen medewerker. 

Flexspecialisten zegt:

Wat vind jij het allerbelangrijkste bij een werkgever?

Yara zegt:

Toch wel de gezelligheid. Hoe je het ook wendt of keert, je moet zo’n veertig uur per week met dezelfde mensen samenwerken. Dan is het van belang dat je je op je gemak en veilig voelt. En dat je – zeker in het begin – fouten durft te maken.

Flexspecialisten zegt:

En… is het hier een beetje gezellig? 

Yara zegt:

Zeker! Steven en zijn team hebben me op een fijne manier ontvangen in de organisatie. Vanaf het eerste moment werk ik hier dan ook met veel plezier.

Flexspecialisten zegt:

Tot slot: wat maakt het vak recruiter interessant voor jou?

Yara zegt:

Ik heb nog een lange weg te gaan voordat ik het vak goed in de vingers heb. Maar ik ga iedere dag met een fijn gevoel naar mijn werk, omdat ik weet dat ik ook vandaag weer iemand aan een baan kan helpen. Dat vind ik het allertofste aan recruiter zijn. 
7.582 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu