Bijeenkomst Roemeense medewerkers Flexspecialisten

4 mei 2018
Bijeenkomst Roemeense medewerkers Flexspecialisten

Al ruim een jaar werkt Flexspecialisten, naast Poolse flexkrachten, ook met Roemeense flexkrachten. Op zondag 22 april jl. was de eerst bijeenkomst! 

Wegens een groei in de Poolse economie is Flexspecialisten zich ruim een jaar geleden ook gaan oriënteren in Roemenië. Inmiddels wonen en werken er ruim 25 Roemeense flexkrachten in Nederland via Flexspecialisten. Zij zijn allemaal voornemens voor langere tijd te blijven of zich zelfs hier te settelen. Vrienden en familieleden krijgen ook de kans tijdelijk, of voor langere tijd, te komen werken.


Onder begeleiding van Alexandru Popescu (Coördinator) en Marijke Smitstra (Management Trainee) hebben de flexkrachten feedback gegeven, over de ervaringen die zij tot nu toe hebben opgedaan. Flexspecialisten heeft op haar beurt de ontwikkelingen in de markt gedeeld en de verwachtingen voor de komende maanden kenbaar gemaakt.

We hebben afgesloten met een gezamenlijke lunch en kijken uit naar de volgende bijeenkomst, met nog meer enthousiaste Roemeense flexkrachten.

5.616 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu