Bijzondere ontbijtsessie bij Flexspecialisten

7 juni 2016
Bijzondere ontbijtsessie bij Flexspecialisten

Veel bedrijven (denken te) weten wat LEAN betekent: maximale klantwaarde realiseren met zo min mogelijk verspillingen. Maar dat is te kort door de bocht! Althans, volgens onze LEAN-expert Harry Jonker. Volgens hem draait LEAN vooral om pijn. En om potten pindakaas… Op vrijdag 17 juni vertelt hij hoe dat zit, tijdens een eigenzinnige ontbijtsessie bij Flexspecialisten.

De vierde editie van onze ontbijtsessie kent een bijzonder programma. Naast marktontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving is er deze keer alle aandacht voor LEAN.


Black Belt

Harry Jonker is LEAN-adviseur van Flexspecialisten op LEAN Six Sigma Black Belt-niveau. Hij zal zijn eigenzinnige visie op LEAN met ons delen en de deelnemers op een andere manier naar dit onderwerp laten kijken. Met praktijkvoorbeelden zal hij iedereen uitdagen om met een verfrissende blik naar de eigen verspillingen te kijken. En om die pijn te voelen…


Visual notes

Over LEAN valt veel te zeggen. Er zal dan ook zeker een levendige discussie plaatsvinden. Om ervoor te zorgen dat u niets vergeet, hebben we cartoonist Sanne Verheij van Maakbaar Ontwerp uitgenodigd. Sanne zal tijdens de presentatie ‘visual notes’ maken. Het resultaat krijgt u mee naar huis, zodat u letterlijk nog eens kan terugblikken.


Programma

Datum: Vrijdag 17 juni

Locatie: Flexhuis (Raadhuislaan 30, Oss)

Ontvangst met ontbijt: Vanaf 08.00 uur

Start presentatie: 08.30 uur

Afsluiting: 10.00 uur (eventueel gevolgd door een rondleiding)


Aanmelden

Wilt u zich nog aanmelden? Stuur dan een mail met uw naam en contactgegevens naar: info@flexspecialisten.nl.

 


Harry Jonker, UC Logistics & Fulfilment

LEAN 6 Sigma Black Belt

Na een gedegen Technisch Bedrijfskundige opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie heeft Harry ruim 6 jaren als officier gediend bij de Koninklijke Landmacht. Discipline en stressbestendigheid zijn Harry dan ook niet vreemd, sterker nog, hij zoekt graag brandhaarden op, om deze te bestrijden. Vanaf 1999 heeft Harry in uiteenlopende industriële bedrijfstakken, diverse functies bekleed, van Manager Kwaliteit, Milieu en Arbo tot Supply Chain Manager en Director Operations. Met de opleiding tot LEAN Six Sigma Black Belt heeft Harry zijn ervaring in procesverbeteringen gekoppeld aan bewezen methodes en tools. Harry kan complexe vraagstukken uitstekend analyseren. Samen met de direct betrokkenen weet hij de oorzaken van problemen te vinden en hiervoor oplossingen te ontwikkelen, deze zijn veelal simpel en effectief. In zijn beleving zijn de goedkoopste en meest creatieve oplossingen vaak beter dan dure.

 

Sanne Verhey, Maakbaar Ontwerp

Visualizer

Sanne Verhey studeerde in 2001 af aan de Cartoonschool in Amsterdam en mag zichzelf sindsdien cartoonist noemen. Na een aantal omwegen is ze in de vormgeving en communicatie terecht gekomen. In 2007 won ze de tweede prijs in een ontwerpwedstrijd van de Provincie Noord Brabant en is ze het creatieve pad weer opgegaan. Na 6 jaar met veel enthousiasme gewerkt te hebben als zelfstandig vormgever, illustrator, tekstschrijver en projectmanager is zij nu weer terug naar haar ‘roots’: cartoon-tekenen en het bedenken van creatieve, effectieve manieren om bij klanten aan tafel te komen. Hiervoor heeft ze een uniek concept ontwikkeld: creative salestools.

12.292 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu