Commercieel Manager Hugo Janssen stelt zich voor!

29 juni 2018
Commercieel Manager Hugo Janssen stelt zich voor!

Bij Flexspecialisten zijn we goed in het vinden van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Maar natuurlijk versterken we ook continu onze eigen gelederen... Onze nieuwste aanwinst: Hugo Janssen. Op 1 juni is hij vol energie gestart als Commercieel Manager. In dit blog stelt hij zich voor!


“Een andere baan, een onbekende omgeving, nieuwe collega’s… dat is natuurlijk allemaal best even spannend. Aan de andere kant weet ik zeker dat ik mijn draai hier snel ga vinden, want het voelt goed en ik ben thuis in de uitzendbranche. Hiervoor heb ik namelijk bijna vijfentwintig jaar in diverse functies bij een van de landelijk bekende uitzendorganisaties gewerkt. De laatste jaren begeleidde ik Salesmanagers vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam: een heel mooie functie.”


Kriebels

“Eigenlijk was ik helemaal niet actief op zoek naar een andere baan. Wel woon ik in Vught reed ik vrijwel iedere dag naar Amsterdam, en dat kriebelde blijkbaar toch wel ergens. Toen een oud-collega mij benaderde voor een vacature bij Flexspecialisten, besloot ik toch maar eens met hen in gesprek te gaan. ”


Bewondering

“Flexspecialisten staat in de uitzendbranche bekend om zijn goede dienstverlening. Bovendien wist ik dat het een organisatie is die al jaren gecontroleerd groeit. In mijn eerste gesprekken met Tom en Erwin werd me meteen duidelijk hoe dat komt. Ze maken hier geen rare sprongen en werken vanuit een gedegen visie. Daar heb ik veel bewondering voor.”


“Wat me daarnaast nog meer aanspreekt aan Flexspecialisten? Medewerkers krijgen hier alle ruimte om zelf te ondernemen en zitten korter op de bal. Dat gaat ook veel makkelijker in een bedrijf met deze schaalgrootte. Bij heel grote organisaties werk je vooral vanuit vastgestelde randvoorwaarden. Daarbij staat het belang van de klant helaas niet altijd voorop. Dat is hier heel anders; je doet het echt samen met de klant.”


Eerste indrukken

“Ik ben natuurlijk nog maar net begonnen, maar mijn eerste indrukken zijn positief. Onze medewerkers hebben goede relaties met onze opdrachtgevers, er staat een strakke organisatie en we leveren een sterk product. Bovendien – en daar ga ik me ook mee bezighouden – is er flink geïnvesteerd in automatisering, data-ontsluiting en digitalisering. Daar gaan wij én onze klanten enorm van profiteren.”


Aan de bak

“De komende periode heb ik een paar belangrijke doelen voor ogen. Natuurlijk wil ik nieuwe opdrachtgevers overtuigen van onze dienstverlening, maar ik wil ook dat we de afspraken met onze huidige klanten blijven nakomen. De arbeidsmarkt heeft ons zelden zo uitgedaagd als nu, dus we moeten op alle fronten aan de bak om te blijven groeien. Daar hoop ik op mijn manier invulling aan te geven.”


“Dat doe ik bijvoorbeeld door de vragen van onze opdrachtgevers snel in het juiste perspectief te plaatsen. Met  ‘u roept, wij draaien’ ben ik vaak niet tevreden. Uiteraard helpen we onze klanten als eerste uit de brand, maar meteen daarna  kijk ik samen met onze klanten naar onze gezamenlijke uitdagingen en ga ik voor de structurele oplossing. Daarbij zoek ik altijd naar innovatie: als een weg al eens zonder succes is bewandeld, ga ik op zoek naar het waarom met de overtuiging dat er vast wel een zijweggetje is waardoor het tóch lukt.”


Wilt u persoonlijk kennismaken met Hugo? Dat kan!

Bent u een klant van Flexspecialisten en wilt u graag persoonlijk kennismaken met Hugo? Dan nodigen we u van harte uit in onze skybox in het Frans Heesen Stadion bij een competitiewedstrijd van TOP Oss. Hugo is een groot voetballiefhebber en ontvangt u daar met veel plezier.
10.448 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu