De week van… Katarzyna Zyta

5 januari 2018
De week van… Katarzyna Zyta

Als Account Support bij Flexspecialisten heeft Katarzyna Zyta belangrijke taken. Vooral in de opstartfase bij nieuwe of teruggekeerde opdrachtgevers is ze onmisbaar, zoals momenteel bij HEMA en De Bijenkorf. Daar zorgt Katarzyna (kortweg Kasia) er in de eerste maanden voor dat onze flexkrachten goed worden opgevangen en professioneel worden begeleid. In dit blog vertelt ze zelf hoe haar week eruit ziet.

Maandag: HEMA

Mijn werkweek is eigenlijk nooit hetzelfde, maar deze week begin ik bij HEMA in Utrecht. Sinds kort zijn we daar een vaste partner en daar zijn we best trots op! Vandaag starten er een aantal nieuwe flexkrachten. Dat kan best spannend zijn, zowel voor onze opdrachtgever als voor onze krachten. Daarom vang ik de nieuwelingen op en zorg ik ervoor dat ze zich meteen welkom voelen op hun nieuwe werkplek. Zo geef ik ze een rondleiding door het bedrijf, instrueer ik ze uitgebreid en beantwoord ik hun vragen. Zéker bij nieuwe klanten is het belangrijk om de opstartfase zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.Dinsdag: De Bijenkorf

Op dinsdag ga ik even een kijkje nemen bij De Bijenkorf in Woerden. Dat is bekend terrein voor mij, want hier heb ik zelf jarenlang als flexkracht gewerkt. Een groot voordeel, want daardoor ben ik goed op de hoogte van hoe het er hier op de werkvloer aan toe gaat. Onze samenwerking met De Bijenkorf werd een aantal maanden geleden gestopt, maar gelukkig werd die beslissing door de opdrachtgever binnen twee maanden alweer teruggedraaid. Inmiddels zijn we dus weer een belangrijke partner voor De Bijenkorf. En mag ik hier weer lekker vaak zijn!


Woensdag: tijd voor de kinderen

Woensdag is mijn vrije dag en die staat volledig in het teken van mijn kinderen. Ik heb een dochtertje van 2 en een zoontje van zes maanden. Op mijn werkdagen zie ik ze natuurlijk alleen ’s ochtends en voor het slapen gaan. Daarom benutten we de woensdagen optimaal. Dan gaan we lekker samen wandelen of naar de speeltuin. Heerlijk!Donderdag: stabiel team

Vandaag ben ik weer bij HEMA om de voortgang te bespreken. Met het oog op de huidige arbeidsmarkt willen opdrachtgevers krachten zo lang mogelijk aan zich binden. Onze flexkrachten zijn hier inmiddels al aan de slag en draaien mee, maar het blijft natuurlijk nog een beetje aftasten. Daarom ben ik zelf zoveel mogelijk aanwezig op locatie. Op die manier kunnen we samen zo snel mogelijk een stabiel team smeden! Als we ergens langer actief zijn, kijk ik vanzelf naar wie de natuurlijke ‘voormannen’ onder onze flexkrachten zijn. Zij kunnen op termijn helpen bij de begeleiding van het team op de werkvloer.


Door veel aanwezig te zijn, leer ik onze opdrachtgevers ook goed kennen. Daardoor weet ik al snel hoe we ze het beste kunnen helpen. Vaak draai ik daarom ook gewoon eens een dag mee in de productie. Maar het allerbelangrijkste is om zorgvuldig te luisteren: naar onze opdrachtgevers én naar onze flexkrachten.


Vrijdag: administratie

Zoals ik al zei: geen enkele week is hetzelfde. Maar meestal is vrijdag een dag voor de administratie en het in orde maken van de planningen voor de volgende week. Bovendien overleg ik aan het einde van de week vaak met de Accountspecialist over de dingen die goed gaan en beter kunnen. En dan… weekend! Met ons hele gezinnetje gaan we op zaterdag vaak zwemmen. Of we bezoeken familie en vrienden. Ik hou echt van gezelligheid, dus de weekenden vliegen meestal voorbij!

8.857 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu