De week van… Klaus Orlik

11 april 2018
De week van… Klaus Orlik

Binnen Flexspecialisten is Klaus Orlik een vertrouwd gezicht. Hij is immers al 14 jaar directeur van Workforce: ons Poolse kantoor. Vanuit die functie brengt hij regelmatig bezoekjes aan Nederland, zoals in december vorig jaar. Wat hij hier dan allemaal doet? Dat vertelt hij je zelf…

Maandag: een fijn weerzien

Na een vlucht van anderhalf uur landt mijn vliegtuig op Eindhoven Airport. Altijd fijn om weer in Nederland te zijn! Jarek van Flexspecialisten pikt me op en brengt me naar het Flexhuis in Oss. Daar aangekomen maak ik een rondje door het pand. Zoals altijd is het weer een gezellig weerzien met mijn Nederlandse collega’s.


’s Avonds ga ik uit eten met Algemeen Directeur Tom Sijpestijn en Manager Marketing en Dienstverlening Jacklyn Vissers. Uiteraard bespreken we de samenwerking tussen Flexspecialisten en Workforce, maar we staan vooral stil bij de plannen voor 2018. Deze dinertjes organiseren we eigenlijk elke keer als we elkaar zien, en daar genieten we alle drie van.


Dinsdag: CAPI
Samen met Accountmanager Bas ga ik op dinsdag naar CAPI, een nieuwe opdrachtgever in Tilburg. Daar krijgen we een rondleiding van hun productiemanager. Dat is fijn, want zo zien we meteen hoe hun werkprocessen eruit zien en hoe we ze optimaal kunnen versterken.


Bij CAPI was het voor mij ook een weerzien met Aneta. Erg leuk, want in het verleden heb ik veel met haar samengewerkt. Ze praatte ons bij over de dagelijkse taken voor Poolse flexwerkers en gaf ons waardevolle tips om deze opdrachtgever zo goed mogelijk te helpen. Een mooie dag dus!


Woensdag: De Bijenkorf

’s Middags bezoeken Accountmanager Jimmy en ik De Bijenkorf in Woerden. Daar praten we eerst kort over de actuele gang van zaken. Maar omdat ik hier in het verleden al regelmatig geweest ben, bespreken we vooral de plannen voor de toekomst. Op de terugweg in de auto realiseer ik me nog maar eens wat voor een mooie opdrachtgever dit is.


Donderdag: HEMA
Op donderdag ga ik opnieuw samen met Jimmy op pad. Dit keer is de bestemming HEMA, waar we met de productiemanager op de werkvloer in gesprek gaan. Een waardevolle meeting in een schitterend geautomatiseerd bedrijf! Erg gaaf om te zien dat onze Poolse flexkrachten hier met veel bezieling aan het werk zijn.


Vrijdag: tot snel…

Alweer mijn laatste dag in Nederland! Vanmiddag vlieg ik weer terug naar Polen. De dag begint daarom al vroeg: samen met Operationeel Manager Marcel Wetsels ga ik naar All Tyre. Met deze opdrachtgever werken we al lang samen, maar ik was er zelf nog niet eerder geweest. De directie was erg benieuwd naar het totale recruitmentproces. Leuk om ze daarover bij te praten!


Daarna ga ik ook nog even naar Hartjes: een mooi familiebedrijf in Oss. Op basis van de gesprekken die ik daar voer, weet ik zeker dat we in de toekomst nog veel voor deze opdrachtgever gaan betekenen. Hier kom ik dus zeker nog eens terug…Rond het middaguur sta ik weer op Eindhoven Airport. Eenmaal aangekomen in Wroclaw moet ik nog ruim 100 kilometer naar huis rijden. Zodra ik thuis ben is de drukke week alweer voorbij. Het was mijn zoveelste bezoek aan Nederland, maar ik heb er weer enorm van genoten. Ik heb immers veel interessante mensen ontmoet en meerdere mooie bedrijven bezocht. Kortom: tot snel!
4.720 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu