De week van… Marcel Wetsels

25 oktober 2017
De week van… Marcel Wetsels

Als Operationeel Manager beheer je de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Bij Flexspecialisten vervult Marcel Wetsels deze rol met verve. Het is een drukke baan, maar vooral een functie met ontzettend veel uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden. In dit blog vertelt Marcel je hoe zijn week eruit ziet.

Maandag: overleggen!

Als Operationeel Manager vergader ik heel wat af. Dat is ook wel nodig, want Flexspecialisten is soms best wel een complexe organisatie. Het is daarom belangrijk om goed te communiceren. De Operationeel Managers komen dan ook wekelijks samen met onze Commercieel Directeur. In dat overleg bespreken we overkoepelende uitdagingen en commerciële acties, en behandelen we ook de forecast. Zo anticiperen we op schommelingen in ons personeelsaanbod.


Ook vindt er wekelijks een overleg met de Accountspecialisten plaats. Daar vertellen ze mij hoe het er bij hun klanten aan toe gaat. Wat gaat er goed? En wat kan er beter? Vaak zijn dit heel constructieve overleggen; na afloop weet iedereen weer precies hoe de vlag erbij hangt.Dinsdag: klantbezoek

Bijna wekelijks bezoek ik een van onze klanten. Dan loop ik een dagdeel met onze Accountspecialist mee. Samen met de klant bespreken we de algemene gang van zaken: dingen waarover ze tevreden zijn, maar ook mogelijke verbeteringen. Op operationeel én strategisch niveau.


De economie trekt aan, dus de uitdagingen worden groter. Zeker op die momenten merk ik dat klanten het prettig vinden om ook eens met mij te overleggen. Bovendien mogen ze die adviserende rol ook van ons als personele dienstverlener ook verwachten!Woensdag: redactieoverleg

Bij Flexspecialisten werken interessante mensen en gebeurt er een heleboel. Het zou zonde zijn om al die verhalen niet te delen met de buitenwereld. Vanuit die gedachte is ons werkblog ontstaan. Inderdaad: het blog dat je nu aan het lezen bent!


Om de zes weken vindt er op woensdagochtend een redactievergadering plaats om de invulling van alle vaste rubrieken te bepalen. Maar we bespreken daar bijvoorbeeld ook hoe we ons als bedrijf in het algemeen willen presenteren. In die zin is het eigenlijk wel een soort marketingoverleg. Hartstikke inspirerend!


Donderdag: spin in het web

Mijn collega’s kloppen regelmatig bij me aan met vragen of ‘problemen’. Dat is logisch, aangezien ik over alles wat er in onze organisatie speelt wel wat weet. Meestal kan ik ze daardoor wel helpen. De rol van spin in het web past ook gewoon goed bij me.


Ik vind het mooi dat we ons bij Flexspecialisten ook flink inzetten om medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. In het wekelijkse HR-overleg met mijn collega Carlijn bespreek ik daarom, naast de algemene voortgang binnen onze organisatie, ook hoe we iedereen individueel kunnen blijven motiveren. We willen namelijk altijd het beste uit onze medewerkers halen!Vrijdag: bijna skiën!

Bijna weekend! Als ik terugblik op de afgelopen week, realiseer ik me weer hoe flexibel de branche is waarin we hier werken. Alles verandert dagelijks! En om eerlijk te zijn: dat bevalt me prima. Het zorgt namelijk precies voor de afwisseling die ik nodig heb.


Dit weekend ga ik samen met mijn dochter en zoon naar Landgraaf. Daar gaan we skiën, dat hebben we afgelopen zomerseizoen regelmatig gedaan. Dan is het er lekker rustig en we hebben dan alle ruimte op de piste. Mijn zoontje is pas vier, maar gaat nu al als een volwassen skiër de helling af, haha. Als trotse vader kijk ik er dan ook altijd naar uit om in het weekend weer naar de (kunst)sneeuw te gaan!

9.477 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu