De week van... Marieke Verstegen

19 oktober 2016
De week van... Marieke Verstegen

Marieke Verstegen is HR Manager bij Flexspecialisten. Zij houdt zich bezig met de rol van medewerkers binnen Flexspecialisten en is mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid.

Zondag

Een bezoek gebracht aan mijn collega's Henri en Lukasz die hebben deelgenomen aan de Dag van de Logistiek in Oss. Als specialist in de Food & Logistiek kunnen we niet ontbreken op zo'n dag. Verschillende bedrijven, waaronder een aantal van onze klanten, hebben zich op een leuke manier gepresenteerd. Er was veel te doen en te zien, voor jong en oud!
Maandag

Arbeidsovereenkomst getekend met Quyen Bui. Quyen heeft tijdens de zomerperiode vakantiewerk voor ons gedaan. Goede indruk achtergelaten, want we hebben haar een contract aangeboden als Backoffice Medewerker. Quyen zorgt ervoor dat elke flexkracht een volledig en correcte overeenkomst in het dossier heeft zitten. Een aanwinst voor onze organisatie!


Dinsdag

We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ook geloven in verandering en dienstverlening. Ondernemers die het leuk vinden om de vrijheid te krijgen hun eigen ding te regelen. Die graag een stapje extra willen zetten omdat het de organisatie verder brengt. Deze dag ben ik bezig geweest met het zoeken naar kandidaten die in dit profiel passen, plannen van afspraken en spreken van potentiële collega's.


Woensdag

Vroeg in de ochtend (07:00 uur) opgehaald om te vertrekken richting Polen. Voor de eerste keer heb ik een bezoek gebracht aan dit prachtige land waar we vier vestigingen hebben. Vanuit Düsseldorf richting Warschau gevlogen. Na een autorit van ongeveer 4 uur aangekomen bij onze vestiging in Lublin. Wat een goede locatie hebben we daar en wat een leuke enthousiaste collega's! 's Avonds even een biertje in het café om ze beter te leren kennen.
Donderdag

Samen met Tom (Algemeen Directeur) en Jacklyn (Manager Operations) in Polen om niet alleen onze vestiging in Lublin te bezoeken, maar ook de locatie in Bialystok. Deze locatie is vorig jaar oktober geopend, dus nog vrij nieuw. Fijn dat ik nu ook beeld heb en niet alleen geluid. Met collega's in Bialystok gesproken over de ontwikkelingen binnen Flexspecialisten en arbeidsmarktontwikkelingen in het algemeen. Op de terugweg naar het hotel nog even mijn hobby uit mogen oefenen: Geocaching! Oftewel het opsporen van verborgen schatten. Het is ons gelukt!
Vrijdag

Laatste dag alweer in Polen. Wat een leerzame dagen. Ik kan wel zeggen dat ik enorm trots ben op onze vestigingen en collega's die het daar goed draaiende houden! Rond het middaguur vertrokken richting het vliegveld van Warschau. Na een goede vlucht weer netjes thuis afgezet. Fijn om weer thuis te zijn bij mijn man en dochter, weekend kan beginnen!
10.678 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu