De week van... Quyen Bui

6 oktober 2017
De week van... Quyen Bui

Als Backoffice Medewerker is Quyen Bui erg belangrijk voor onze organisatie. Zij zorgt er immers voor dat alles op administratief gebied tiptop in orde is. Wil je weten wat dat betekent voor haar werkweek? Ze vertelt het je zelf…

Maandag: mailen maar!

Mijn vakantie is voorbij! En dus wacht me een volle mailbox… Als ik alle mailtjes beantwoord heb, verwerk ik meteen alle aanvragen van onze inhouse locaties. Iedere week beginnen er namelijk weer zo’n 50 nieuwe flexkrachten!


Ik zorg ervoor dat hun contracten en startersformulieren in orde zijn. En zijn ze eenmaal aan de slag? Dan controleer ik of ze recht hebben op een Basis- of Pluspensioen. ’s Middags draai ik tot slot nog wat overzichten uit van flexkrachten die onlangs jarig zijn geweest. Even checken of ze hun welverdiende loonsverhoging wel hebben gekregen…Dinsdag: contracten verlengen

Iedere week stuur ik onze inhouse intercedenten een overzicht met alle aflopende contracten. Zij bepalen vervolgens of die contracten worden verlengd. Als dat zo is, stel ik de nieuwe contracten op.


Sinds dit jaar verlengen we contracten stilzwijgend. Dat betekent dat flexkrachten een contract tekenen dat zonder tegenbericht wordt verlengd met dezelfde duur en tegen dezelfde voorwaarden. Fijn, want dat scheelt me een boel papierwerk en postzegels!Woensdag: zieken checken

Op woensdag check ik de status van alle zieke flexkrachten. Daarbij maak ik onderscheid tussen kort- en langdurig zieken. Langdurig zieken meld ik aan bij de bedrijfsarts. Hopelijk kunnen ze zo snel mogelijk weer aan de slag!


Aan het einde van de middag komen mijn collega’s van de ihouse locaties binnen. Vanavond is er namelijk weer een HIER-bijeenkomst! Zoals altijd is het erg gezellig om iedereen weer even te zien en spreken.Donderdag: alles op orde!

Na een HIER-bijeenkomst heb ik het altijd druk. Alle Inhouse Intercedenten brengen namelijk stapels contracten en documenten mee die ik weer mag verwerken! Zo controleer ik alle handtekeningen en start- en einddata, maar ga ik ook na of alle formulieren zijn ingevuld.


Ontbreekt er iets? Dan laat ik dat meteen weten aan de inhouse intercedent. Het is namelijk erg belangrijk dat de dossiers van onze flexkrachten compleet zijn, bijvoorbeeld voor VRO-controles. Als die plaatsvinden, moet alles perfect in orde zijn: van een geldig legitimatiebewijs tot en met een getekende plaatsingsbevestiging.Vrijdag: nieuw planningssysteem

Vandaag is een bijzondere dag! Samen met twee collega’s volg ik namelijk een training over Plan4Flex, ons nieuwe planningssysteem. We leren onder meer hoe we onze huidige werkzaamheden kunnen uitvoeren in het nieuwe systeem en nemen alles stapsgewijs door.


Omdat het nieuwe systeem alle belangrijke informatie uit de cao vastlegt, ontvangen we ontbrekende documenten of nieuwe contracten nu nóg sneller getekend retour. Fijn voor ons én de flexkrachten, want zij vinden alle informatie zelf ook eenvoudig terug in de app! Als we de laatste actiepunten hebben besproken, zit de dag erop.


Tijd om lekker te genieten van het weekend! Meestal ga ik op zaterdag met vriendinnen shoppen in Den Bosch. Of we gaan uitgebreid high teaën: ik ben namelijk een échte theeliefhebber!


7.459 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu