De week van.... recruiter Henri Mels

8 juli 2016
De week van.... recruiter Henri Mels

Henri Mels is Recruiter bij Flexspecialisten. Hij speurt, spreekt, selecteert en enthousiasmeert mensen die op zoek zijn naar een baan. Dit is zijn week.

Maandag

De week begonnen met het overleg van het Redactieteam. Samen verzorgen we de communicatie naar buiten toe. We maken informatieve berichten over de branche, voor zowel werkgever als werknemer. Maar we brengen ook ervaringsverhalen en cases. Dit team zit vol creativiteit, dus dat is geen enkel probleem!Vanuit de redactievergadering  door naar het Team Slagers en Vers Specialisten. Dit team bestaat uit Coen (accountspecialist), Rick (planner) en ik hoor hier natuurlijk ook bij. Tijdens dit overleg bespreken we de huidige stand van zaken en de verwachtingen voor de toekomst. Ook nemen we de openstaande vacatures door, die ik als recruiter natuurlijk ga vervullen. We beloven onze klanten flexibiliteit, dus is het belangrijk dat we alles goed in kaart hebben. Daar is dit overleg onmisbaar voor.


Dinsdag

Hier val ik even in voor een collega achter de balie. Lekker veelzijdig werk. Bovendien komen de telefoontjes van druk zoekende sollicitanten nu rechtstreeks bij mij uit. Een win-win-situatie dus, want zo zijn de lijntjes extra kort.Woensdag

Werken als recruiter in de flexbranche is superleuk, maar wel hectisch. Ik sluit mijn werkdag daarom vaak af met een stevige trainingssessie in mijn homegym!


Donderdag

We hebben net een leuke vacature binnengekregen: verkoopmedewerker slagerij bij een klant in de regio Oss. Even met mijn collega Rick het profiel besproken. Hierna eerst mijn netwerk benaderen en de vacature uitzetten. Mocht ik niet direct tot een geschikte match komen, dan searchen op diverse jobboards.  Maar ik denk dat ik wel iemand ken.


De kandidaat die ik in gedachte had voor de vacature van verkoopmedewerker slagerij kon dezelfde dag nog op gesprek komen. Dit was een goed gesprek! Deze dame ga ik zeker voorstellen bij de opdrachtgever.Vrijdag

Het is natuurlijk niet alleen maar werken geblazen… Ik sluit een productieve werkweek af met de bruiloft van een goede vriend. En plannen voor het weekend zijn er ook al: ik ga naar Wish Outdoor!

12.221 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu