De week van… Steffan Kleijzen

19 juni 2017
De week van… Steffan Kleijzen

Steffan Kleijzen is onze Operationeel Manager Inhouse Services. Dat betekent dat hij dagelijks bezig is met het slimmer en beter organiseren van het flexwerk dat we bij opdrachtgevers in house doen. Dit waren de hoogtepunten uit zijn week.

Coachen: mooi werk!

Maandagochtend een gesprek gehad met Niels Reurink, onze Assistent Inhouse Manager. Stiekem vind ik dat misschien wel de leukste kant van mijn werk: jonge mensen helpen om beter te worden. Bovendien leer ik daar zelf ook van, want zij hebben vaak een frisse blik op dingen die al jaren op dezelfde manier gaan. En met Niels is het prettig samenwerken!



Grote stappen bij COOP

Bij COOP hebben we een drukke tijd achter de rug. Eerder dit jaar hebben we de activiteiten in twee DC’s en de centrale slagerij (ProMessa) overgenomen. Dat betekende veel schakelen, maar nu we enkele maanden verder zijn, durf ik wel te zeggen dat we grote stappen hebben gemaakt. Vandaag evaluatie gehad met Jenny, bij ProMessa in Deventer. En van haar positivisme word ik altijd weer vrolijk! Meer weten over haar werk? Lees dan ook haar blog!



Spares en strikes: teambuilding!

Na een lange dag werken was het woensdagavond heerlijk ontspannen. Vijf keer per jaar combineren we het nuttige met het aangename met het hele team. Vandaag kregen we een uitgebreide toelichting op ons nieuwe systeem. Daarnaast een hapje eten én een potje bowlen met z’n allen. Eigenlijk een beetje practise what you preach. Want als je van je flexpools goede teams wilt maken, moet je dat met je eigen team natuurlijk ook doen. En dat was geen straf, ha ha!



Ontbijtsessie over flexmigratie

Het was vroeg vanochtend… Om 7.30 was ik al in Oss voor onze ontbijtsessie. Drie sprekers praatten zo’n 25 gasten bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van flexmigratie. De ABU gaf een inkijkje in de markt en Tom Sijpesteijn vertelde over ons nieuwe kantoor in Roemenië. Maar het boeiendst vond ik het verhaal van Diana Crott, HR-manager bij Van Loon Group. Zij vertelde hoe een duidelijke visie – mét de nodige ervaring – bijdraagt aan een soepele samenwerking met flexmigranten van allerlei verschillende afkomsten.


5.500 kilometer

Dat waren veel kilometers deze week! Van Jumbo in Raalte naar COOP in Gieten, van ProMessa in Deventer naar Meat Friends Noord in Beilen... En dan ook nog eens drie keer op en neer vanuit mijn woonplaats Enschede naar het hoofdkantoor in Oss. Ik heb het bijgehouden: 5.500 kilometer in 4 weken. Erg? Nee hoor! Ik vind het belangrijk dat ik veel bij klanten over de vloer kom.



Milon Cirkel

Het weekend is zoveel mogelijk voor mijn gezin. Maar op zaterdag werk ik wel altijd de Milon Cirkel af. Oftewel: een stevig rondje fitness volgens een volledig ingesteld programma. Een prima alternatief na het voetballen. En het werkt: ik ben de laatste tijd zo’n tien kilo afgevallen. Of zou dat van het harde werken komen?!




7.698 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu