De week van... Ties Leenders

30 januari 2017
De week van... Ties Leenders

Ties Leenders is als HR Stagiaire bij Flexspecialisten een gesprekspartner en ondersteuning  voor verschillende afdelingen binnen Flexspecialisten. Een afwisselende en uitdagende stage.  Zo ziet zijn week eruit.

Maandag
Poeh poeh! De maandagochtend begint erg vroeg, om 05:30u gaat de wekker al! Samen met collega Rick van Son zijn we onderweg naar onze nieuwe vestiging in Deventer. Hier gaan wij Inhouse zitten. Bij Promessa, een groothandel in vlees wordt het vlees verwerkt en verpakt om vervolgens opgestuurd te worden naar de supermarkten.  Op deze locatie nemen wij alle Flexkrachten over  van een andere uitzendorganisatie.  Om ervoor te zorgen dat deze overgang voor hen zo gemakkelijk mogelijk verloopt hebben wij met al deze flexkrachten een gesprek ingepland. Zo kunnen wij de flexkracht leren kennen en meteen het contract in orde maken. Bij Promessa werken veel verschillende nationaliteiten. Leuk om deze mensen te spreken!  En voor mij meteen een goede test om te zien hoe het ervoor staat met mijn niveau engels.Dinsdag
Dinsdag ben ik gewoon weer terug op het hoofdkantoor. Vandaag is een mooie dag om aan mijn opdracht van school te werken. Bij deze opdracht is het de bedoeling dat ik een verbetervoorstel ga schrijven voor een HR-instrument dat mijn inziens voor verbetering vatbaar is bij Flexspecialisten. Voordat ik hieraan kan beginnen is het de bedoeling dat ik eerst een grondige organisatie-analyse maak en daarna een plan van aanpak over dit verbetervoorstel ga schrijven. Daar komt bij dat het dinsdagmiddag mijn beurt is om achter de servicebalie te zitten. Hier ontvang ik mensen met afspraken en handel ik alle telefoontjes af die binnen komen. Erg leuk en uitdagend om steeds te schakelen tussen de verschillende dingen die van je gevraagd worden.


Woensdag
Op woensdag ben ik ook weer op het hoofdkantoor in Oss te vinden. Samen met HR-manager Marieke beoordelen wij de MTO’s van vorig jaar. We kijken samen naar de vragen die toen zijn gesteld. Vraag voor vraag beoordelen wij in hoeverre het nodig is dat deze vragen nog in het onderzoek blijven staan. Verder daagt zij me ook uit om nieuwe vragen te verzinnen die ons verder kunnen helpen in het meten van de tevredenheid onder het personeel. Erg leuk om hierbij betrokken te worden! Ook zit ik deze middag op de afdeling Recruitment, waarvoor ik op zoek ben naar Orderpickers en productiemedewerkers voor het DC van Jumbo in Beilen. Het is altijd een leuke uitdaging om de goede kandidaat te vinden. Zorgen dat targets gehaald worden maar ook altijd zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft! Woensdagavond is het ook tijd om sportief te doen, samen met een vriend bezoeken we even de plaatselijke sportschool om te zien hoe het met de fysieke gesteldheid staat!Donderdag
Het is alweer donderdag, de week vliegt voorbij! Samen met collega Emily van der Weijden sta ik op de HAS in ’s-Hertogenbosch. Dit is voor ons een mooie kans om op zoek te gaan naar kandidaten voor een aantal vacatures van opdrachtgevers die wij nog open hebben staan. Onze stand helpt ons om op te vallen! Naast het contact leggen met eventuele kandidaten is het ook een mooie kans om even te netwerken met alle aanwezigen. Deze Food-Bussiness carrière beurs is een event waar Flexspecialisten elk jaar bij probeert te zijn.  Emily en ik hebben samen veel mensen gesproken en ook een aantal goede kandidaten gevonden, een geslaagde dag dus!


Vrijdag
Op vrijdag ben ik meestal vrij, deze vrijdag heb ik echter gewoon college op de HAN in Nijmegen. Een keer in de zoveel tijd komen wij met de klas bijeen om te zien hoe het er bij iedereen voor staat op hun stage. Een leuk moment om iedereen weer even te zien! Naast alle gezelligheid moet er helaas ook werk worden verricht. Samen met mijn groep is het de bedoeling dat we een plan van aanpak van een student gaan beoordelen en kijken welke punten voor verbetering vatbaar zijn. Na college en ook nadat ik een paar uurtjes bij de Albert Heijn, mijn bijbaan, heb gewerkt is het tijd voor wat ontspanning. Samen met vrienden gezellig een drankje doen en kijken of er nog wat te beleven is in het centrum van Nijmegen. Toch nog even de student uithangen!

10.365 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu