Een HIER-bijeenkomst waar nog lang over nagepraat wordt…

7 februari 2018
Een HIER-bijeenkomst waar nog lang over nagepraat wordt…

Van begroting naar Facebook naar carnaval: bij Flexspecialisten kan het zomaar gebeuren! Tijdens onze HIER-bijeenkomst van vorige week bijvoorbeeld. Hoe dat zit? Lees dit blogartikel en hou daarna onze Facebook pagina in de gaten…

Tijdens onze HIER-bijeenkomsten combineren we vijf keer per jaar het nuttige met het aangename. We praten elkaar bij, leren van elkaar en doen leuke dingen samen.


Van begroting…

Deze keer hebben we de begroting voor 2018 doorgenomen: hoeveel uren gaan we gezamenlijk realiseren? Ook hebben we de status van diverse klanten besproken. En dat was positief, want we hebben vorige week officieel de samenwerking met Vice Versa Payrolling en Vos Logistics verlengd! Tot slot hebben we de eerste ervaringen met ons nieuwe softwaresysteem uitgewisseld: erg leerzaam.


…naar Facebook…

Daarna heel iets anders! Enkele collega’s hebben de ontwikkelingen van Facebook toegelicht: van social network naar videoplatform. Maar ook van 100% bereik naar 2%. Tenminste, als je een bedrijf bent, want Facebook wil van haar commerciële imago af.


Willen we als Flexspecialisten dus mensen blijven bereiken, dan hebben we (meer) ambassadeurs nodig! Hier gaan we komend jaar aan werken, bijvoorbeeld door nog meer persoonlijke berichten te maken en inkijkjes te geven in wie we zijn en wat we doen.


…naar carnaval!

Om dat laatste te stimuleren, had de organisatie een ‘Flexchallenge’ bedacht. En wat voor een! Tijdens het slotgedeelte van de HIER-bijeenkomst kregen we de opdracht om in teams opvallende Facebook-berichten te bedenken en te maken. De opdracht daarbij: zorg voor zoveel mogelijk bereik! En dat leidde tot hilarische taferelen.


Benieuwd? Hou dan onze social media in de gaten, want we plaatsen deze berichten tijdens de carnvalsweek. En exact 72 uur na plaatsing van ieder bericht meten we het bereik ervan. Het team met het meeste bereik wint een avondje bowlen! Wij zijn benieuwd naar de winnaar…
7.412 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu