Een nieuw arbeidsvoorwaardenboek

4 augustus 2017
Een nieuw arbeidsvoorwaardenboek

Enkele weken terug hebben alle medewerkers van Flexspecialsiten een nieuw arbeidsvoorwaardenboek ontvangen. Het nieuwe arbeidsvoorwaardenboek zorgt voor nóg meer transparantie en duidelijkheid. Alles wat belangrijk is voor jouw carrière bij Flexspecialisten is nu gebundeld.

In het arbeidsvoorwaardenboek staan bestaande regels en procedures. Maar een aantal onderwerpen zijn nieuw of vernieuwd. Zo hebben medewerkers nu meer keuzes (cafetariamodel); medewerkers kunnen bijvoorbeeld vakantiedagen bijkopen of verkopen. Daarnaast heeft HR een studiekostenregeling en een autoregeling uitgewerkt.


Presentatie

Carlijn Kleinsman, HR Adviseur, vertelt: "Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zowel werknemer als organisatie, hebben we dit arbeidsvoorwaardenboek met heel veel zorg samengesteld. Het was een hele klus en het was dan ook een ontlading om tijdens de HIER-bijeenkomst van enkele weken terug het nieuwe arbeidsvoorwaardenboek aan iedereen te kunnen presenteren. De reacties zijn gelukkig heel positief!"


Kernwaarden

In het arbeidsvoorwaardenboek staan integriteit, een goede bedrijfsvoerig, een goede werksfeer en plezier in het werk voorop. Daarnaast vinden wij veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving belangrijk.
6.603 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu