En dat is drie!

9 november 2017
En dat is drie!

Zojuist ontvingen we voor het derde jaar op een rij de FD Gazelle Award. Dat betekent dat we opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen: de top 10 van regio Zuid categorie Groot. En belangrijker nog, dat we een stabiele groeier zijn. Want drie awards achter elkaar winnen doe je niet zomaar.

Groei is wat ons betreft geen doel op zich. Maar het is wel een belangrijke voorwaarde om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Groei stelt ons bijvoorbeeld in staat om te investeren in onze mensen en in een nog betere dienstverlening. En die kwaliteit betaalt zich weer uit in… nieuwe groei.


HEMA en Coop

Algemeen directeur Tom Sijpestijn is erg blij met het winnen van de award: “Het laat zien dat we de juiste koers varen. Oftewel: dat we er goed aan doen om de lat steeds weer hoger te leggen. Zo hebben we het afgelopen jaar een kantoor geopend in Roemenië. Dat betekent nu nog pionieren, maar op termijn plukken wij – en vooral onze klanten – daar de vruchten van. Het is niet voor niks dat bedrijven als HEMA en Coop dit jaar voor ons hebben gekozen.”


‘Mijn’ prijs

Ook de medewerkers zijn erg blij met de award. Jimmy van ’t Wout, accountspecialist bij Flexspecialisten, vindt het mooi om voor een succesvol bedrijf te werken: “Deze award bewijst dat we het als organisatie goed doen. En hoewel het natuurlijk vooral een teamprestatie is, heeft ieder daarin zijn eigen rol. Deze prijs voelt daarom ook echt als ‘mijn’ prijs. Dat geeft een goed gevoel. Bovendien kunnen we onze klanten en relaties duidelijk laten zien dat we al drie jaar hard groeien. En constante groei zegt natuurlijk een heleboel.”


Zonder concessies

Ook Assistant Controller Rick Linders is trots op de award. Volgens hem laat de uitverkiezing twee belangrijke dingen zien: “Allereerst is het mooi dat we als organisatie hard groeien. Maar het feit dat we dat al drie jaar op rij doen, is nog veel mooier. Dat je die opgaande lijn weet vast te houden, toont namelijk aan dat we groeien zónder concessies te doen aan onze kwaliteit. Daardoor is ook mijn eigen baan de afgelopen jaren flink veranderd. Niet zozeer in het type werk, maar vooral in de omvang ervan. Daar ben ik blij mee, want het houdt mijn werkzaamheden heel dynamisch.”


Over de FD Gazelle Awards

De FD Gazelle Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het Financieele Dagblad hiervoor per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei; deze dingen vervolgens mee naar de landelijke hoofdprijzen. De jury kijkt daarbij niet alleen naar groei, maar ook naar of het bedrijf financieel gezond is.
11.919 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu