Flexkracht van de maand april 2016: Natalia Lakomiec

12 mei 2016
Flexkracht van de maand april 2016: Natalia Lakomiec

Deze maand was de keuze niet moeilijk, iedereen was het unaniem met elkaar eens. Natalia Lakomiec is dan ook volkomen terecht in het zonnetje gezet. Met haar inzet en betrokkenheid heeft ze de titel "Flexkracht van de maand" meer dan verdiend.

Vorig jaar in de zomer is Natalia bij Flexspecialisten gaan werken. Ze heeft de eerste maanden bij diverse opdrachtgevers gewerkt. Natalia viel al snel op. Met haar gedrevenheid en enorm vriendelijke en behulpzame instelling onderscheidde zij zich van andere flexkrachten. Sinds eind januari werkt Natalia als schoonmaakmedewerkster bij Flexspecialisten en opdrachtegever Dipac, maar is daarnaast ook huismeester bij Flexspecialisten. Dit houdt in dat zij de eerste contactpersoon is voor de bewoners en medeverantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de huisvestingslocatie.


Thuis

Natalia heeft vorig jaar in Polen haar diploma civiel ingenieur aan de universiteit behaald. De kansen op de arbeidsmarkt in Polen vallen op dit moment nogal tegen, dus ging ze, samen met haar vriend, op zoek naar een baan in het buitenland. “Workforce bood ons die kans." Het bevalt haar erg goed. “Hoewel ik het erg druk heb, vind ik het leuk in Nederland. De mensen zijn vriendelijk. In Polen woonden ik en mijn vriend 80 kilometer uit elkaar. Met de Poolse snelwegen ben je dan al gauw twee uur onderweg. Flexspecialisten heeft er altijd voor gezorgd dat ik en mijn vriend op één locatie wonen, ook al werken we bij een ander bedrijf." Natalia hoopt nog lang in Nederland te blijven. Ze volgt nu de Flexspecialisten Taaltraining Nederlands. Ze hoopt uiteindelijk een baan te kunnen vinden in Nederland als civiel ingenieur. Voor nu is Natalia erg tevreden: “Dit voelt als thuis!”


 
8.300 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu