Flexkracht van de maand april 2017: Renata Karczewska

25 april 2017
Flexkracht van de maand april 2017: Renata Karczewska

Renata is een bekend gezicht binnen Flexspecialisten. Ze is niet alleen geliefd bij onze opdrachtgevers, ook op het hoofdkantoor van Flexspecialisten is Renata kind aan huis. Renata is namelijk huismeester van onze grootste locatie is Oss, en dat doet ze met verve! De titel 'Flexkracht van de maand april' heeft ze meer dan verdiend!

Renata loopt al enkele jaren bij Flexspecialisten rond, sinds een jaar is ze tewerkgesteld bij opdrachtgever Unilux waar ze werkzaam is in de productie en customized horren maakt. Een verantwoordelijke baan waarbij kwaliteit heel erg belangrijk is. Dat is Renata wel toevertrouwd!


Huismeester

Naast haar werkzaamheden is ze ook nog actief als huismeester van onze grootste locatie in Oss, daarmee is de schakel tussen onze leverancier en de bewoners. Ze staat altijd voor iedereen klaar, ze is de aangenomen moeder van de groep!


Uitreiking

Vandaag hebben we haar onder werktijd bij opdrachtgever Unilux verrast! We hebben de oorkonde aan haar uitgereikt. Renata zag het niet aankomen, wij zeker wel! Dik verdiend, gefeliciteerd!
7.278 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu