Flexkracht van de maand April 2018: Piotr Paszynski

16 mei 2018
Flexkracht van de maand April 2018: Piotr Paszynski

Flexkracht van de maand April is geworden... Piotr Paszynski! Piotr is werkzaam bij ProMessa waar hij voornamelijk werkt op de afdeling Separatie.

Piotr is een hardwerkende jongen van 25 jaar. Komt uit Polen en is naar Nederland gekomen om hier zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen.


Piotr is  ALTIJD op tijd aanwezig en goed bereikbaar als wij een keer een spoeddienst hebben of een collega moeten vervangen in verband met ziekte. Flexibiliteit is dan ook echt een kernwoord wat goed bij hem past.


Het liefst werkt Piotr 24/7, maar die uren kunnen wij hem natuurlijk niet bieden. Als hij niet werkt, dan staat hij vaak stand-by en werkt hij op die manier toch zijn gewenste uren. "Enorm loyaal dus!"


"Ontwikkeling is belangrijk, ook in de productie. In overleg met de teamleiders hebben we dan ook besloten hem op te leiden om meer verschillende functies op zijn afdeling uit te kunnen oefenen en hem zo standaard zoveel mogelijk uren te kunnen aanbieden.

Zo kunnen wij hem binden. Piotr is voor ons een zeer waardevolle kracht!!" Aldus Roberto Hulzebos, Inhouse Intercedent bij ProMessa Deventer.


Op de foto overhandigt Roberto de Award en een cadeaubon aan Piotr op locatie bij ProMessa.


Piotr, gefeliciteerd met de award! 

9.105 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu