Flexkracht van de maand augustus 2017: Dariusz Lyczkowski

7 september 2017
Flexkracht van de maand augustus 2017: Dariusz Lyczkowski

Flexkracht van de maand augustus is Dariusz Lyczkowski! Dariusz is een steunpilaar voor onze collega’s in Beilen en Raalte en een inspiratie voor vele flexkrachten. Hij werkt bij meerdere opdrachtgevers en pakt naast zijn reguliere werk ook graag andere taken op. Geen wonder dat hij door verschillende personen is genomineerd en dat hij uiteindelijk ook als winnaar uit de bus is gekomen.

Dariusz werkt als orderverzamelaar op afdeling Diepvries in het distributiecentrum van Jumbo in Raalte. Daar verzamelt hij orders in een koude omgeving (zo’n 25-30 graden onder nul), maar daar heeft hij geen enkel probleem mee. Een thermopak houdt hem warm, en als je lekker aan het werk bent dan heb je het écht niet koud. Met enige regelmaat is Dariusz ook in het distributiecentrum van Jumbo in Beilen te vinden om collega’s te helpen op afdeling Vers of afdeling Retourencentrum. En wanneer nodig helpt hij ook een handje op de centrale slagerij in Beilen. We kunnen Dariusz met recht een FLEX-kracht, want flexibel is-ie!


Huismeester

En alsof dat nog niet voldoende is, begeleidt hij ook nog de andere Poolse flexkrachten op de werkvloer en op de huisvestingslocatie. Samen met de collega’s van Flexspecialisten zorgt hij ervoor dat alles zo goed mogelijk geregeld is. Vooral voor de Poolse flexkrachten die nét in Nederland zijn, is het prettig dat zij iemand hebben op wie zij terug kunnen vallen. Dariusz legt alles uit wanneer zij voor de eerste keer bij de opdrachtgever komen, geeft ze een goede toelichting op hun overeenkomst voordat ze tekenen en brengt ze op de hoogte van de planning. Dariusz is van de andere kant niet bang om mensen aan te spreken op houding en gedrag. Want: "Het is in ieders belang dat we een fijne groep met mensen hebben die hun beste beentje voorzetten op de werkvloer én bijdragen aan een prettige woonomgeving!".


Belangrijke schakel

Dariusz is een belangrijke schakel geworden, hij verbindt de flexkrachten onderling, maar hij verbindt ook ons, de opdrachtgever én de flexkrachten met elkaar. Hij is heel diplomatiek, we kunnen allemaal op hem vertrouwen. Deze mooie oorkonde is hem dan ook door iedereen van harte gegund. Stefan Nusmeijer, Intercedent bij Flexspecialisten en werkzaam op de inhouse locatie van Jumbo in Raalte, had de eer op de oorkonde samen met een tegoedbon aan hem te overhandigen. Gefeliciteerd Dariusz!
7.043 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu