Flexkracht van de maand december 2017: Martyna Gankowska

5 februari 2018
Flexkracht van de maand december 2017: Martyna Gankowska

Na een drukke decembermaand is een welverdiende vakantie op zijn plaats. Maar inmiddels is Martyna Gankowska weer aan het werk. Vorige week hebben wij alsnog de oorkonde voor de Flexkracht van de Maand aan haar kunnen overhandigen!

December is een drukke maand. Zeker voor de retail, in de retail is de decembermaand de maand die zorgt voor een groot percentage van de jaarlijkse omzet. Zo ook bij de Bijenkorf. Een mooie uitdaging voor het distributiecentrum in Woerden. Het is dan echt alle hens aan dek. Martyna begreep dit als geen ander. Mede dankzij haar hulp hebben we de feestdagen goed overleefd.


Teamwork

Martyna heeft zelf heel hard gewerkt. Maar alleen red je het niet. Zo'n decembermaand vraagt om goed teamwork. Martyna begrijpt dat en heeft bijgedragen aan een succesvolle samenwerking. In december kunnen de werktijden nogal afwijken. De werkdagen zijn soms langer dan normaal en ook in het weekend wordt er dan gewerkt. Door haar enthousiasme en betrokkenheid waren de andere flexkrachten bereid haar te volgen. Martyna heeft bewezen dat alles mogelijk is wanneer je betrouwbaar bent en een hoge gunfactor hebt!


Ze heeft ons zelfs geholpen met de planning. Zo had iedereen op tijd duidelijkheid ondanks de onvoorspelbaarheid die hoort bij deze branche. Martyna is sinds een aantal maanden officieel het aanspreekpunt van het team. Voor ons was haar optreden in december een bevestiging: we hebben de juiste persoon op de juiste plaats.


Engelse les

Dat het Martyna aan motivatie niet ontbreekt is wel duidelijk. Om haar rol als 'voorvrouw' goed in te kunnen vullen, heeft zij direct Engelse lessen gevolgd. Met succes: haar Engels is in korte tijd met grote stappen vooruit gegaan. In de toekomst wil ze ook nog Nederlands leren. Wij vinden het heel mooi om haar te zien groeien. Wij moedigen persoonlijke ontwikkeling aan!


Een spontane en gemotiveerde dame: zo zien wij het heel graag. Martyna, namens ons én namens het team van de Bijenkorf: van harte gefeliciteerd met deze mooie titel!
6.099 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu