Flexkracht van de maand februari 2017: Aneta Kawczynska

6 maart 2017
Flexkracht van de maand februari 2017: Aneta Kawczynska

Wij hebben Aneta verrast met een mooie oorkonde! Maar eigenlijk waren wij stiekem zelf een beetje verrast... Namelijk dat Aneta nog niet eerder was verkozen tot 'Flexkracht van de maand'! Al ruim 9 jaar is Aneta bij ons in dienst en zij is één van onze toppers!

Van de 9 jaar dat zij bij ons in dienst is, is ze al ruim 8 jaar bij Magazijn De Bijenkorf tewerkgesteld. Aneta is gestart als logistiek medewerker op afdeling Scan. Inmiddels kan ze op alle afdelingen binnen Magazijn De Bijenkorf worden ingezet.


‘Voorvrouw’

Door haar ervaring en haar bijzonderde inzet heeft Aneta in april 2015 een andere functie gekregen, namelijk die van 'Voorvrouw'. Bij de nieuwe functie hoorden veel extra verantwoordelijkheden. Zo verzorgt ze de introductie van nieuwe medewerkers, verwerkt ze alle startersdocumenten, controleert zij de kwaliteit, helpt ze medewerkers met eventuele problemen en maakt ze de dagplanning. Eigenlijk is ze gewoon dé schakel tussen Flexspecialisten en Magazijn de Bijenkorf. In het hoogseizoen, toen we naast de standaard aanvragen ook verantwoordelijk waren voor het zomerproject (vakantiekrachten), had Aneta  bijna 150 flexkrachten onder haar hoede. Zij heeft dit uitstekend gedaan! Aneta doet haar werk altijd met een lach en dat is ook één van de redenen dat Aneta “Flexkracht van de maand” is geworden.


‘Verrast’

Aneta was compleet verrast toen er ineens 50 mensen voor haar neus stonden in de kantine. Aneta was van de werkvloer weggelokt voor een meeting met Jimmy (Accountspecialist Flexspecialisten).  Ondertussen had Katarzyna (Account Support Flexspecialisten) alle flexkrachten gevraagd zich te verzamelen in de kantine. Toen Aneta de kantine binnen liep kon ze haar ogen niet geloven. Iedereen was voor haar aan het klappen, zelfs de manager Inbound van Magazijn De Bijenkorf!


Bescheiden

Aneta is altijd zeer bescheiden, soms onderschat ze haar eigen talenten. Wij zijn in ieder geval zeer blij met haar en willen haar middels deze titel bedanken voor haar enorme bijdrage!
6.614 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu