Flexkracht van de maand januari 2016: Joachim Skrzipek

8 februari 2016
Flexkracht van de maand januari 2016: Joachim Skrzipek

Joachim Skrzipek werkt al meer dan 13 jaar voor Flexspecialisten. Hij is een van de allereerste flexkrachten die door Workforce, onderdeel van Flexspecialisten, is gerekruteerd in Polen. Wij zijn nog steeds blij dat Joachim deel uitmaakt van het team. Vanwege zijn loyaliteit en zijn positieve bijdrage verdient Joachim de oorkonde Flexkracht van de maand januari 2016.

Joachim werkt op dit moment bij opdrachtgever Bleckmann op de afdeling E-Commerce. Joachim is de vrolijkheid zelve. Hij heeft een positieve instelling en geniet van zijn werk. Joachim is met zijn 58 jaar nog zeer energiek. Guus van der Linden, Warehousemanager bij Bleckmann, is uitermate tevreden over Joachim. “Deze prijs heeft hij dubbel en dwars verdiend. Hij is een voorbeeld voor zijn collega’s en is een echte teamspeler.”


Een van de eerste

Joachim was een van de allereerste flexkrachten die door Workforce is bemiddeld naar een baan in Nederland. Workforce heeft haar eerste kantoor in 2003 geopend en rekruteert sindsdien exclusief voor Flexspecialisten. Ook de collega’s van Workforce zijn trots op het feit dat Joachim nog steeds met zoveel enthousiasme aan het werk is.
8.185 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu