Flexkracht van de maand januari 2017: Dawid Cieslik

2 februari 2017
Flexkracht van de maand januari 2017: Dawid Cieslik

Een nieuw jaar, nog steeds dezelfde spelregels. Iedere maand hebben medewerkers van Flexspecialisten en opdrachtgevers de kans om flexkrachten te nomineren voor de titel 'Flexkracht van de maand'. De jury bestaande uit Jacklyn Vissers (Manager Operations) en Marieke Verstegen (HR Manager) beoordeelt maandelijks alle inzendingen. Inzet, houding, flexibiliteit, kwaliteit en collegialiteit zijn enkele punten waar de jury op let. De allereerste flexkracht van de maand in 2017 is Dawid Cieslik, hij scoorde op alle punten hoog!

Dawid Cieslik: "Sinds november 2013 ben ik via Flexspecialisten werkzaam bij Vice Versa. De eerste maanden waren niet altijd makkelijk, ik had vooral moeite om me de Nederlandse cultuur eigen te maken, een enorm verschil met de Poolse cultuur. Ik ben gestart als Klopper, waarbij ik verantwoordelijk was voor het ompakken van vlees. Ik heb vervolgens alle kansen die op mijn pad kwamen met beide handen aangepakt en heb me zo de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen."


Ontwikkeling

Dawid heeft zijn salaris geïnvesteerd in een heftrucktraining. Met zijn heftruckcertificaat kon hij doorstromen naar de functie van Magazijnmedewerker. Later heeft hij op kosten van Flexspecialisten een reachtruckcertificaat behaald. "Inmddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Assistent Supervisor en mag ik zelf ongeveer 4 uurt per week administratief werk verrichten voor Vice Versa op kantoor."


Waardering

"De titel 'Flexkracht van de maand januari 2017' voelt het voor mij als echte waardering voor mijn inzet. Ik hoop nog vele jaren via Flexspecialisten werkzaam te mogen zijn bij Vice Versa"
6.912 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu