Flexkracht van de maand januari 2018: Marcin Bogucki

6 februari 2018
Flexkracht van de maand januari 2018: Marcin Bogucki

Wij hebben Marcin Bogucki nog niet kunnen betrappen op een slecht humeur. Hij heeft altijd een lach op zijn gezicht. En daar gaan onze mondhoeken ook van omhoog. Voor ons voldoende reden om hem uit te roepen tot Flexkracht van de Maand.

Zijn positiviteit werkt aanstekelijk en dat vinden wij fijn. Maar het is niet alléén maar lachen geblazen met Marcin. Hij heeft een vrolijke verschijning maar tegelijkertijd ook een serieuze werkhouding. Sinds de zomer van 2016 is hij bij ons in dienst. En een rots in de branding.


Chauffeur

Met Marcin kunnen we alle kanten op. Vaak letterlijk: hij werkt een aantal periodes per jaar voor ons als chauffeur. Fulltime welteverstaan. Het is dan zo druk dat we hulp in de vorm van een bestuurder kunnen gebruiken. Marcin brengt dan flexkrachten naar opdrachtgevers, haalt indien nodig zieke flexkrachten op en brengt ze naar huis of naar de dokter, rijdt met nieuwe flexkrachten naar één van de gemeentelijke loketten waar zij een BSN kunnen aanvragen en verhuist soms flexkrachten van de ene locatie naar een andere locatie.


We hebben niet het hele jaar door iemand op de weg nodig. In de periodes dat wij hem zelf geen werk kunnen bieden gaat hij met veel enthousiasme bij één van onze opdrachtgevers aan de slag. Zo heeft hij een aantal maanden bij Meat Friends in Best gewerkt als productiemedewerker. Naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. We kregen hem bijna niet meer terug. ;)


Steun

Marcin denkt altijd met ons mee. Hij vindt het leuk om de Coördinatoren te ondersteunen. Wanneer iemand ziek is pakt hij zelf vlot de telefoon om te kijken of één van de andere flexkrachten de zieke medewerker wil vervangen. En als er nood aan de man is dan stapt hij zelfs op zijn vrije dag in de auto. Met een glimlach.


Marcin, van harte gefeliciteerd! Je hebt het verdiend!

6.420 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu