Flexkracht van de maand juli 2017: Kartiphan Panchalinkam

8 augustus 2017
Flexkracht van de maand juli 2017: Kartiphan Panchalinkam

Kartiphan Panchalinkam werkt ruim een half jaar voor Flexspecialisten. Bij opdrachtgever Coop Gieten kennen ze hem al langer, daar loopt hij nu anderhalf jaar rond. Kartiphan is heel vriendelijk en betrouwbaar maar bovenal de lijm tussen werkgever, opdrachtgever en flexkrachten. De lovende woorden van Intercedenten Peter Miedema en Marcel Pieters hebben de jury overtuigd.

Intercedent Peter vertelt: “Begin dit jaar hebben wij een samenwerkingscontract getekend met Coop. Op 1 februari hebben wij officieel een inhouse locatie bij Coop Gieten geopend. Kartiphan was al werkzaam bij Coop Gieten, maar via een andere uitzendorganisatie. Wij hebben zijn arbeidsovereenkomst overgenomen en sinds 1 februari is hij dan ook bij ons in dienst.”


Positiviteit

Wanneer een uitzendbureau vertrekt en daar een nieuw uitzendbureau voor in de plaats komt, dan heeft dat veel impact op iedereen. Alle veranderingen zijn lastig. Flexkrachten zoals Kartiphan hebben dan een waardevolle bijdrage tijdens zo’n implementatieproces. Peter: “Al vanaf de eerste dag was Kartiphan een steun voor ons, maar ook voor Coop en voor de overige flexkrachten. Het is fijn als flexkrachten positief zijn en net als jij er het beste van willen maken!”  


Verlengstuk van onze organisatie

Intercedent Marcel beaamt dit: “Kartiphan staat dag in dag uit voor iedereen klaar. Hij begeleidt nieuwe flexkrachten bij Coop Gieten van A tot Z. Dit doet hij om een hele prettige manier, nieuwe flexkrachten voelen zich daardoor meteen welkom. Hij is echt een verlengstuk van onze organisatie. We kunnen altijd op hem rekenen, hij is nog geen dag afwezig geweest.” Namens Peter en Marcel, maar ook alle ander collega's van Flexspecialisten: Gefeliciteerd met deze mooie oorkonde Kartiphan!
7.009 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu