Flexkracht van de maand juni 2016: Atta Amiri

7 juli 2016
Flexkracht van de maand juni 2016: Atta Amiri

Atta Amiri heeft een mooie oorkonde in ontvangst mogen nemen. De titel 'Flexkracht van de maand juni' heeft hij écht verdiend, hij maakt de naam 'flexkracht' namelijk meer dan waar!

Atta Amiri is sinds anderhalf jaar werkzaam in het distributiecentrum van Jumbo in Raalte. Atta volgt de opleiding tot automonteur. Zijn studie komt op de eerste plaatse, maar als hij niet naar school hoeft dan is hij beschikbaar voor werk. We kunnen atlijd op hem rekenen. Eén belletje, en hij komt eraan. Een ochtenddienst, een middagdienst of een nachtdienst, het maakt hem niets uit. Dat is nog eens flexibel!


Werklust

Atta laat erg goede prestaties zien. Hij kent het distributiecentrum inmiddels op zijn duim, en dan is het een kwestie van steeds slimmer werken in plaats van alleen harder werken. Atta staat bij de collega's van Flexspecialisten en Jumbo bekend als een erg vriendelijke jongen die met veel enthousiasme en toewijding zijn werkzaamheden uitvoert. Orders verzamelen of auto's monteren, met zo'n werklust kom je er altijd. Atta, van harte gefeliciteerd!  
7.410 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu