Flexkracht van de maand juni 2017: Tomasz Kieruzel

28 juni 2017
Flexkracht van de maand juni 2017: Tomasz Kieruzel

Hoe leuk is het als een opdrachtgever belt met de vraag of zij één van hun flexkrachten kunnen voordragen voor de titel 'Flexkracht van de maand'? Fromatech Ingredients is zo blij met Tomasz Kieruzel dat ze het écht niet konden laten om hun waardering uit te spreken. Wij worden daar heel vrolijk van, dat is toch waar wij het allemaal voor doen!

Tomasz werkt bijna twee jaar bij Fromatech Ingredients. Productieleider Roger (rechts op de foto) vertelt: "We hebben veel orders en dus een strakke planning. Het is fysiek werk maar je moet je hoofd er wel bij houden, kwaliteit is namelijk erg belangrijk. Tomasz zeurt nooit en staat hier altijd met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij pakt alle werkzaamheden zelfstandig op en denkt altijd een paar stappen vooruit."


Fromatech Ingredients

Fromatech Ingredients ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve (natuurlijke) smaken, kruiden, kaaspoeders en functionele ingrediënten voor de wereldwijde voedsel- en drankindustrie. Omdat alle smaken in huis ontwikkeld zijn, is het assortiment echt uniek. Tomasz heeft als allround medewerker verschillende taken; van het maken van mengsels tot het inpakken van producten.


Trots

Accountspecialist Jimmy (links op de foto) had de eer om de oorkonde aan Tomasz te overhandigen. Jimmy: "Fromatech Ingredients is blij met Tomasz, maar dat zijn wij natuurlijk ook! Tomasz is een hardwerkende en zeer betrouwbare kracht. Als we hier op locatie zijn voor een bezoekuur dan komt hij altijd even een praatje maken. Daardoor weten we precies van elkaar wat er speelt en weten we wat we aan elkaar hebben." Tomasz reageerde heel enthousiast, met de oorkonde kan hij naar eigen zeggen zijn moeder trots maken. Gefeliciteerd Tomasz!
6.525 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu