Flexkracht van de maand maart 2016: Beata Olearczuk

10 april 2016
Flexkracht van de maand maart 2016: Beata Olearczuk

Beata is de steun en toeverlaat van de Teamleiders van Magazijn de Bijenkorf, maar ook de Voormannen en Coördinatoren van Flexspecialisten kunnen haar niet missen. Niemand was dan ook verwonderd toen Beata de oorkonde "Flexkracht van de maand maart" kreeg uitgereikt.

"Een logische keuze!" volgens Marcel Wetsels, Key Accountspecialist van Flexspecialisten. "Beata is zeer flexibel en ze is altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ze neemt haar werk uitermate serieus. De kwaliteit van haar werk is echt uitstekend. Ze is een zeer stabiele kracht, een prototype "Flexspecialisten flexkracht", van medewerkers zoals Beata hebben we er nooit genoeg!


Ondersteunende rol

Beata werkt al enkele jaren bij Magazijn de Bijenkorf, in de loop der tijd heeft ze steeds meer ondersteunende taken naar zich toe getrokken en inmiddels is ze een zekere factor voor de Teamleiders. Ook voor Flexspecialisten is ze een rots in de branding, ze is verantwoordelijk voor één van de huisvestingslocaties en helpt met regelmaat de Coördinatoren als er weer eens iets georganiseerd moet worden. Iedereen die met haar heeft samenwerkt spreekt vol lof over Beata. Een oorkonde is dan ook op zijn plaats. Gefeliciteerd Beata!
8.868 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu