Flexkracht van de maand maart 2017: Marloes Sanders

3 april 2017
Flexkracht van de maand maart 2017: Marloes Sanders

De inzet van Marloes bleef bij onze opdrachtgever niet onopgemerkt, deze maand ontvangt Marloes een vast contract van Meat Friends Noord. Misschien wel de mooiste beloning die je kan krijgen! Dat weerhield ons er niet van om ook onze waardering uit te spreken en haar te verkiezen tot 'Flexkracht van de maand maart'!

Marloes Sanders is december 2013 bij ons in dienst gekomen, ze werd al snel één van de aanspreekpunten op de werkvloer. Ze is een enorm betrokken medewerker gebleken. Ze  weet hoe het reilt en zeilt op de werkvloer en staat altijd voor de mensen klaar.


Aanspreekpunt

Marloes heeft samen met Wenda Park, die in het verleden ook voor Flexspecialisten heeft gewerkt en inmiddels ook in vaste dienst is bij Meat Friends Noord, altijd alles goed voor elkaar. Beide aanspreekpunten draaien samen met de Groepsleiders de operatie. Daarnaast schakelen zij met ons omtrent de planning en de voortgang van de flexkrachten. Beide aanspreekpunten zijn altijd beschikbaar om te helpen, ook in hun eigen tijd. Door deze samenwerking zijn wij in staat om de puntjes op de i te zetten.


Verdiend!

Het is altijd leuk wanneer iemand een vast contract aangeboden krijgt. Marloes heeft gewoon bewezen dat zij van toegevoegde waarde is, een vaste aanstelling heeft ze écht verdiend! Met de oorkonde 'Flexkracht van de maand maart' willen we haar bedanken voor haar inzet en loyaliteit! Gelukkig nemen we bij deze overname niet echt afscheid, blijven we elkaar wekelijks zien.
7.093 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu