Flexkracht van de maand mei 2016: Jolanta Soszynska

6 juni 2016
Flexkracht van de maand mei 2016: Jolanta Soszynska

Jolanta is niet één keer maar gewoon meerdere keren voorgedragen voor een nomintatie. Verschillende collega's van Flexspecialisten hebben aangegeven dat Jolanta de titel 'Flexkracht van de maand mei'  verdient. De jury kon er dan ook niet omheen, vorige week hebben de oorkonde dan ook aan haar overhandigd!

Jolanta werkt sinds een jaar bij Flexspecialisten. Ze is naar Nederland gekomen voor een project van enkele weken bij Bejo Zaden. Het werk en het leven in Nederland beviel Jolanta echter goed en na afronding van het project besloot ze dan ook te blijven. Ze is toen via Flexspecialisten bij Frankort & Koning gaan werken als Logistiek Medewerker. Naar volle tevredenheid van beide partijen.


Huismeester

Inmiddels is Jolanta naast haar werkzaamheden bij Frankort & Koning ook nog verantwoordelijk voor een huisvestingslocatie van Flexspecialisten. Een locatie waar ongeveer 100 flexkrachten woonachtig zijn. Het is dan ook een hele taak om alle bewoners te informeren en te helpen, maar Jolanta doet het met veel plezier.


Overdonderd

Account Support medewerker Katarzyna Jaskolska heeft de oorkonde aan Jolanta overhandigd. Katarzyna: "Toen ik Jolanta kwam verrassen met de oorkonde en een pakket met Poolse delicatessen was ze compleet overdonderd. Ze gaf aan dat ze dit nooit had verwacht! Ze is heel blij met de waardering en het feit dat haar inspanningen worden opgemerkt. Ik ben daarentegen blij dat ik haar op deze manier kan bedanken. Ze doet altijd haar uiterste best. Ze is zeer open minded en volledig gericht op een positieve samenwerking. Het geeft ons beide gewoon nog meer energie!"
6.762 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu