Flexkracht van de maand mei 2017: Przemyslaw Bednarczyk

26 mei 2017
Flexkracht van de maand mei 2017: Przemyslaw Bednarczyk

Przemyslaw Bednarczyk is niet door één maar zelfs door twee personen voorgedragen. Een zin uit de nominatie: "Prezemyslaw is een super vriendelijke jongen! Altijd behulpzaam en zeer betrouwbaar, we kunnen altijd op hem rekenen!" Hier kon de jury natuurlijk niet omheen.

Przemyslaw heeft de titel 'Flexkracht van de maand mei 2017' meer dan verdiend! Zowel wij als zijn opdrachtgever Padifood, waar hij nu ongeveer een jaar tewerkgesteld is, zijn meer dan tevreden over hem! 


Flexibel

Padifood maakt op traditionele wijze Oosterse gerechten voor onder andere de retail. Zij werken op ambachtelijke wijze met dagverse producten. Echt mensenwerk. En rennen en stilstaan. Dit is aan Przemyslaw wel toevertrouwd. Hij begrijpt dat de productieplanning niet altijd is te voorspellen en stelt zich ontzettend flexibel op.


Kwaliteit

Przemyslaw heeft altijd zin om te werken. Hij vindt het dan ook totaal niet erg als we hem bellen met de vraag of hij misschien iets eerder kan starten of wat langer door kan werken. Padifood heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan en dat begrijpt Przemyslaw als geen ander. Hij doet zijn werkzaamheden uitstekend. Hij communiceert goed met ons, de medewerkers van Padifood en de andere flexkrachten.


Waardering

Account Support Medewerker Katarzyna Zyta vertelt: "Przemyslaw is heel beleefd en hij is zeer behulpzaam. Wanneer wij of Padifood hulp nodig hebben dan kunnen we altijd op hem rekenen!" Accountspecialist Jimmy van 't Wout beaamt dat: "Een flexkracht die we altijd en overal kunnen inzetten! Wij vinden het dan ook leuk dat we hem vandaag in het zonnetje kunnen zetten en hem op deze manier kunnen waarderen voor zijn inzet! Gefeliciteerd Przemyslaw!"
8.053 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu