Flexkracht van de maand november 2017: Michal Kusinski

10 december 2017
Flexkracht van de maand november 2017: Michal Kusinski

Michal Kusinski is de flexkracht van de maand november! De naam flexkracht past wel bij hem: 'flex' omdat hij zo flexibel is en indien nodig bij meerder opdrachtgevers werkt, 'kracht' omdat hij fysiek zwaar werk niet schuwt.

Michal werkt sinds maart 2016 voor Flexspecialisten, hij is al enige tijd tewerkgesteld bij All Tyre International. Zij importeren en exporteren banden voor onder andere auto's, vrachtwagens en tractoren. Michal werkt daar in de opslag. Banden uitladen en inladen. Na een werkdag is een bezoek aan de sportschool overbodig.  


Werkgarantie

Het is vaak rennen bij All Tyre International. Maar soms is het ook even stilstaan. Bijvoorbeeld als de zeecontainers vertraging hebben. Er is dan even geen werk beschikbaar. Daar moeten wij als Flexspecialisten op kunnen anticiperen. Maar aangezien wij als Flexspecialisten wél werk garanderen aan onze flexkrachten, bieden wij op dat moment werk bij een andere opdrachtgever aan. Michal begrijpt dat, hij stelt zich heel flexibel op en is op deze manier altijd verzekerd van een inkomen.


Huismeester

Michal zit sowieso niet stil, want hij is ook de huismeester van een huisvestingslocatie. Hij zorgt ervoor dat nieuwe collega's goed worden ontvangen, dat zij de eerste keer worden begeleid naar hun werk en dat iedereen altijd op de hoogte is van de planning en de laatste ontwikkelingen. Dat doet hij met veel plezier: "Het is fijn om voor mijn collega's van betekenis te kunnen zijn. En ik leer er zelf ook veel van." Wij zijn heel blij met zo'n instelling en belonen dat graag met een mooie oorkonde en een cadeau!


6.433 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu