Flexkracht van de maand oktober 2016: Krzysztof Zychlinski

4 november 2016
Flexkracht van de maand oktober 2016: Krzysztof Zychlinski

Krzystof werkt pas een half jaar bij Van Loon Vlees in Best en is door zijn inzet en zijn positieve houding nu al doorgestroomd van de functie van Productiemedewerker naar de functie van Voorman. Een reden om hem te nomineren voor de titel 'Flexkracht van de maand november'. Door zijn flexibiliteit en zijn betrokkenheid is hij ook nog eens als winnaar uit de bus gekomen!

Accountspecialist Coen Creugers heeft deze week de oorkonde en een pakket met Poolse delicatessen aan Krzystof overhandigd. Coen licht toe: "Krzystof is de schakel tussen mij en de opdrachtgever. Door de goede samenwerking weet ik exact wat er op de werkvloer gebeurt en kan ik veel beter met de opdrachtgever meedenken."


Nieuwe rol

In zijn nieuwe rol controleert Krzystof of iedereen op tijd aanwezig is, begeleidt hij nieuwe flexkrachten naar de werkvloer en zorgt hij ervoor dat alle documententatie van de starters op orde is. Dit doet hij naar volle tevredenheid van de Teamleiders van Van Loon Vlees: "Hij is betrouwbaar en communiceert goed met ons en met de andere flexkrachten. We kunnen altijd op hem rekenen."


7.338 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu