Flexkracht van de maand oktober 2017: Thomas Westerbeek

3 november 2017
Flexkracht van de maand oktober 2017: Thomas Westerbeek

"Een top-flexkracht!": dat was de uitspraak van Meat Friends Noord. We hebben het hier over Thomas Westerbeek. Hoe fantastisch is het als het bedrijf waar je bent tewerkgesteld je voor de titel 'Flexkracht van de maand' nomineert. En dan win je ook nog!

Thomas werkt al 2,5 jaar in de centrale slagerij in Beilen. Tot een jaar geleden was de centrale slagerij in handen van Jumbo. In oktober 2016 heeft Meat Friends Noord het productiecentrum overgenomen. Alhoewel ze nog steeds vleesproducten voor Jumbo verpakken en nog in hetzelfde pand zitten als Jumbo Logistiek, is de centrale slagerij nu officieel onderdeel van Van Loon Groep.


Van geel naar rood

Thomas heeft de overgang van Jumbo naar Meat Friends Noord meegemaakt. Natuurlijk heeft hij daar wat van gemerkt. Maar met name dat de uitstraling nu 'rood' is in plaats van 'geel'. Verder zijn eigenlijk alle collega's gebleven. En boven zijn salarisspecificatie staat nog dezelfde naam: die van Flexspecialisten. De werkvloer is ook onveranderd. Die kent Thomas na 2,5 jaar op zijn duimpje. Thomas heeft op bijna alle werkplekken gestaan: van aanvoer tot productverwerking en van opvang tot machinebediende. Hij vindt het allemaal leuk. Het houdt het werk voor Thomas afwisselend. En wij kunnen hem daardoor heel makkelijk inplannen; er is altijd wel een werkplek waar hij de juiste competenties voor heeft.  


Hand in hand

De motivatie om Thomas te nomineren voor de titel is simpel. Zowel zijn collega’s als zijn leidinggevenden vinden het heerlijk om met hem te werken. Thomas kan het met iedereen goed vinden. Hij zorgt voor de nodige humor op de werkvloer. Maar ondanks alle gezelligheid werkt hij altijd stevig door. Thomas laat zien dat een prettige werksfeer en een goede productiviteit hand in hand gaan.


Knallen

Pim Springer en Maxime Santing, de Intercedenten die verantwoordelijk zijn voor de inhouse locatie bij Meat Friends Noord, onderschrijven de nominatie. Pim: "Thomas is altijd bereid om een stapje meer te doen of om extra te werken. Werken in de vleessector betekent nu eenmaal rekening houden met een wisselende productieplanning. De gehele zomerperiode en de weken voorafgaand aan de feestdagen zijn we écht aan het knallen. Thomas vindt het dan geen probleem om 6 dagen te werken. De periodes daar tussenin kan het wat rustiger zijn. Het hangt allemaal af van het koopgedrag van de consument. Thomas begrijpt dat. Hij stelt zich flexibel op waardoor hij vaak toch zijn uren kan maken. En anders helpen we hem door wat opgebouwde vakantie-uren uit te betalen."

6.626 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu