Flexkracht van de maand september 2016: Dederova Jana

6 oktober 2016
Flexkracht van de maand september 2016: Dederova Jana

Dederova Jana is door Key Accountspecialist Bart van Doorn voorgedragen voor de titel 'Flexkracht van de maand september': "Dederova steekt er echt met kop en schouders bovenuit! Ze is een voorbeeld voor anderen; ze is volhardend, altijd positief, draait haar handen nergens voor om en ze is zeer behulpzaam!" Voor de jury een meer dan goede reden om te kiezen voor Dederova.

Dederova werkt sinds november 2015 bij Flexspecialisten. De eerste weken heeft ze alle werkzaamheden aangepakt die haar werden aangeboden. Inmiddels staat ze standaard op de planning bij opdrachtgever Nedalpac in Venlo. Dederova werkt daar als Inpakmedewerker. Binnen de groenten- en fruitsector is kwaliteit zeer belangrijk. Dederova heeft daar oog voor, bij Nedalpac zijn ze dan ook blij met haar!


Cultuurverschil

Dederova is heel gelukkig met de oorkonde: "De eerste maanden waren niet altijd makkelijk. Ik had vooral moeite om mijn weg te vinden binnen de Nederlandse cultuur, er zijn namelijk grote verschillen met de Tsjechische cultuur. Ik heb toch doorgezet en ben nu erg blij dat ik mijn draai heb gevonden. Ik heb het naar mijn zin bij Nedalpac. Als 'Huismeester' help ik Flexspecialisten in de huisvestingslocatie waar ik woon, ik heet nieuwe bewoners welkom en houd iedereen op de hoogte van de planning. Deze titel is een beloning voor alle inspanningen van het afgelopen jaar."
7.471 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu