Flexkracht van de maand september 2017: Grzegorz Slupek

9 oktober 2017
Flexkracht van de maand september 2017: Grzegorz Slupek

Flexkracht van de maand september is Grzegorz Slupek. Bij de bekendmaking was Accountspecialist Liese Boots minstens net zo enthousiast als de winnaar zelf: "Hij heeft het écht verdiend!" Liese legt uit waarom.

Grzegorz werkt al ruim anderhalf jaar bij Flexspecialisten. Inmiddels is hij nu bijna een jaar tewerkgesteld bij Vos Logistics in Helmond. Daarvoor heeft hij bij verschillende opdrachtgevers gewerkt.


Opleiding

Bij Vos Logistics is hij gestart als orderpicker, nu bestuurt hij ook de reachtruck. Dit heeft hij te danken aan zijn werkhouding: als je laat zien dat je ervoor wil gaan dan krijg je zeker de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Grzegorz kon een opleding tot reachtruckchauffeur volgen. Een super mooie kans die hij met beide handen heeft aangepakt.


Playlist

"Grzegorz is heel enthousiast en super gemotiveerd. Hij wil altijd helpen. Indien we een chauffeur nodig hebben omdat iemand opgehaald moet worden of omdat flexkrachten in het weekend moeten verhuizen, dan mogen we altijd een beroep op hem doen." Liese kan uit eigen ervaring vertellen dat Grzegorz een geweldige chauffeur is: "Enkele maanden terug kon ik zelf niet rijden vanwege een hernia. Hij heeft bij toen een aantal keer opgehaald en weggebracht. Hij had zijn eigen playlist gemaakt voor in de auto, om de ritjes extra leuk te maken. Daarnaast roept hij altijd vrolijk gedag! Vos Logistics is ook ontzettend tevreden over hem.

Écht een van onze toppers!"


Bloemen

Het was dan ook even balen dat Liese de oorkonde niet zelf kon overhandigen. Maar haar collega Jimmy heeft deze dankbare taak van haar overgenomen. Een officiële oorkonde én natuurlijk een mooie bos bloemen! Gefeliciteerd Grzegorz!
6.313 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu