Flexkracht van het jaar 2015: Renata Duraj

2 februari 2016
Flexkracht van het jaar 2015: Renata Duraj

Renata is zeer flexibel, ze wil het graag goed doen en neemt geen genoegen met minder. Ze heeft haar werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid verricht van zowel Flexspecialisten als van de opdrachtgevers waar ze is tewerkgesteld. Niets is haar te veel, of het nu gaat om schoonmaak- of productiewerkzaamheden, Renata doet het altijd met veel enthousiasme. Niet vreemd dus dat Renate Duraj is verkozen tot “Flexwerker van het jaar 2015”!

Renate Duraj werkt al bijna 2 jaar voor Flexspecialisten en is op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers ingezet. Onze opdrachtgevers verwelkomen haar met open armen. Renata loopt altijd met een brede glimlach op haar gezicht rond, ze straalt plezier en energie uit.


Stapje extra

Marek Olearczuk, planner bij Flexspecialisten, werkt graag met haar samen. Renata heeft een perfect arbeidsethos, ze is vakbekwaam en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Renata is altijd bereid een stapje extra te zetten, naast haar normale werkzaamheden voert zij vaak extra taken uit voor Flexspecialisten. Ze is daardoor een verlengstuk van onze Coördinatoren.
7.730 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu