Flexkracht van het jaar 2016: Jolanta Soszynska

18 januari 2017
Flexkracht van het jaar 2016: Jolanta Soszynska

Tijd om terug te blikken. Twaalf flexkrachten die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Nu allen genomineerd voor de titel 'Flexkracht van het jaar 2016'. Alle kandidaten zijn bijzonder waardevol voor Flexspecialisten, maar er steekt toch één persoon met kop en schouders bovenuit. Jolanta werd door de jury unaniem op de eerste plaats gezet. Afgelopen maandag werd Jolanta verrast met een oorkonde, taart, bloemen en een waardebon!

Anderhalf jaar geleden is Jolanta bij Flexspecialisten gestart. In een hele korte tijd heeft Jolanta zich ontwikkeld van een ambitieuze flexkracht naar een iemand die echt van alle markten thuis is, snel kan schakelen en altijd net dat beetje extra biedt. Ze neemt zelf initiatieven, overziet de processen en is iemand die overal bij betrokken is.


Diversiteit aan taken

Jolanta heeft een diversiteit aan taken. Ze werkt op dit moment bij opdrachtgever Van Loon Vlees. Daarnaast is ze 'huismeester', een rol waarin ze verantwoordelijk is voor het wel en wee op een huisvestingslocatie van Flexspecialisten. Tijdens het hoogseizoen was ze verantwoordelijk voor meer dan 100 flexkrachten. Jolanta zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste planning, ze controleert of iedereen op tijd vertrekt naar werk (en zorgt indien nodig voor een wake up call) en ze bewaakt de orde en netheid. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de eigenaar van de huisvestingslocatie.


Harde werker

Jolanta ontvangt de oorkonde uit handen van Accountspecialist Coen Creugers. Coen vertelt: "Jolanta is een aanpakker. Ze doet extra werkzaamheden voor ons, maar pakt ook extra taken op voor Van Loon Vlees. Jolant verzorgt bijvoorbeeld de introducties voor flexkrachten bij Van Loon Vlees en zusterbedrijf Meat Friends. Jolanta heeft deze titel écht verdiend!"


Verrassing

Jolanta bezoekt wekelijks het hoofdkantoor van Flexspecialisten. Tijdens haar bezoek afgelopen maandag is ze met een smoes naar de vergaderruimte gelokt, daar stonden alle medewerkers van Flexspecialisten op haar te wachten. Ze was compleet verrast toen ze werd ontvangen met applaus. Na een kleine speech en het overhandigen van de cadeaus werd de taart met een nog trillende hand door Jolanta aangesneden. Een lekkere start van de week.
7.074 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu