Flexkracht van het jaar 2017: Renata Karczewska

26 januari 2018
Flexkracht van het jaar 2017: Renata Karczewska

Uit zo'n 2500 flexkrachten gekozen worden tot dé flexkracht van het jaar 2017. Het overkwam Renata Karczewska. Nou ja, overkwam... ze heeft er héél hard voor gewerkt. Ze viel bij ons positief op, maar ook bij onze opdrachtgevers én de overige flexkrachten!

Het afgelopen jaar hebben wij 12 oorkondes mogen uitreiken aan stuk voor stuk bijzondere flexkrachten. Gemiddeld hebben wij zo'n 2500 flexkrachten in dienst die door ons bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland zijn tewerkgesteld. Het is dan ook al een mooie prestatie als je wordt verkozen tot 'Flexkracht van de maand'. Dan laat je toch heel wat flexkrachten achter je... Als je uit deze 12 toppers óók nog eens wordt geselecteerd als 'Flexkracht van het jaar', dan mag je zeker trots zijn!


Smoes

Met een smoes hebben wij Renata afgelopen week naar het hoofdkantoor gelokt. Ze verwachtte post, maar ze kreeg koffie en taart. En natuurlijk een oorkonde, een grote bos bloemen en een cadeaubon. Dit alles natuurlijk na mooie woorden van Accountspecialist Liese Boots en Account Support Kasia Zyta, die veel met haar samenwerken en dus als geen ander weten waarom Renata de titel verdient.


Een belangrijke schakel

Renata is erg geliefd, daarom is ze eerder al 'Flexkracht van de maand april' geworden. Maar Renata is niet alleen heel erg prettig in de omgang, ze maakt voor onze opdrachtgevers én voor veel van onze flexkrachten écht het verschil. Na een hele korte onderbreking zijn we in juni opnieuw een samenwerking aangegaan met Magazijn de Bijenkorf. We kenden de processen, maar moesten opnieuw een team smeden op de werkvloer. Renata heeft daar een belangrijke rol in gehad. Als 'moeder' van de groep heeft ze in een hele korte tijd de neuzen dezelfde kant op gekregen, waardoor we snel weer op volle kracht aan het werk waren.


Van Magazijn de Bijenkorf hebben we positieve feedback ontvangen. Maar ook van de flexkrachten horen we bevestigende signalen. Die zijn heel blij met Renata, omdat ze altijd bij haar terecht kunnen met een vraag of een verhaal. Op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Want Renata is huismeester van één van de grotere locaties waar onze flexkrachten wonen. En veel flexkrachten zien haar dan ook na werktijd. Renata is voor veel flexkrachten de verbinding tussen hen en de opdrachtgever, de eigenaar van de locatie en ons als werkgever. Om in de toekomst een nóg betere schakel te kunnen zijn is Renata nu Nederlands aan het leren.


Flexibel

Liese: "Renata is flexibel inzetbaar, we kunnen haar zonder twijfel naar alle opdrachtgevers sturen. Dat is heel prettig, want wij garanderen mensen werk. Dat kan niet altijd bij één opdrachtgever. Als het daar toevallig even iets rustiger is, moeten we erop kunnen vertrouwen dat we iemand bij een andere opdrachtgever kunnen tewerkstellen. Renata was in april nog aan het werk bij Unilux, maar doet nu een hele goede job bij Magazijn de Bijenkorf."


Kasia: "Ik ben heel trots op 'mijn' flexkracht. Ik werk heel fijn met Renata samen. We houden elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen en gaan samen voor het beste resultaat: tevreden flexkrachten, een tevreden opdrachtgever en een tevreden werkgever. Dat is niet altijd makkelijk, maar met Renata in mijn team durf ik die uitdaging heel goed aan! Het is leuk dat we haar op deze manier kunnen bedanken voor haar inzet!"


Renata, van harte gefeliciteerd! Wij hopen nog lang met jou samen te mogen werken!


6.091 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu